Фототапет за детска стая - Принцесата еднорог

Флис - Канаваца
Продуктов код wallMS32
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет за детска стая - Принцесата еднорог, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
 
5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Принцесата еднорог?

Тапетът за детска стая с приказен еднорог е вълнуващ и магичен избор за момичешка стая. Този тапет за детска стая на момиче притежава нежна, романтична и приказна атмосфера, като се фокусира върху единорози - символ на митична красота и въображение.

Дизайнът на тапета включва три единорози с красиви, многоцветни гриви. Тези единорози са изобразени със семплинеси и деликатност, като всяка грива е украсена с цветни цветя. Това придава на тапета поетичност и веселие. Цветовете на тапета са наситени и неонови, което ги прави изключително ярки и оживени. Те създават една вълнуваща и впечатляваща атмосфера в детската стая.

Този тапет е идеален за момичешки стаи, тъй като представя единорози - популярни и обичани магически същества. Той може да вдъхнови въображението на вашето дете и да създаде прекрасна обстановка в неговата стая. Независимо дали сте на разположение за по-класически интериор или желаете да създадете модерен и оригинален дизайн, този детски тапет с единорози е перфектното допълнение към всяка детска стая.

Със своите наситени, неонови цветове и красиво изобразени единорози, този тапет е гарантиран начин да добавите вълшебство и радост в детската стая на вашето момиче.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с единорози е подходящ за всяка детска стая, където искате да създадете магична и вълнуваща обстановка. Неговите наситени и неонови цветове, заедно с изображението на красивите единорози с цветни гриви, го правят идеален избор за момичешка стая. Без значение дали предпочитате по-класически или модерен интериор, този тапет ще добави шарм и веселие в пространството и ще вдъхнови въображението на вашето дете.

Цена:
38 00 лв