Фототапет за детска стая - Слонче на луната

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10779307
5.00
794
Фототапет за детска стая - Слонче на луната, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая - Слонче на луната?

Този анимационен фототапет с животни е идеален избор за детска стая на момче. Тапетът изобразява слонче и луна в магическа сцена, която впечатлява с меките си цветове и приказната атмосфера. Лилавото и жълтото съчетават наситени нюанси, които допълват едно друго хармонично. Дизайнът на тапета предлага забавни и игриви животни, които могат да вдъхновят въображението на вашето дете и да му предоставят стимул за развиване на фантазията. Слончето е символ на сила и мъдрост, докато луната добавя магия и тайнственост към цялостната композиция. Този тапет ще създаде уютно пространство, където вашето дете може да се чувства защитено и вдъхновено. Съчетавайки красивите цветове, детските мотиви и магичната атмосфера, този фототапет е перфектният избор за детска стая.

 

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този прекрасен фототапет със слонче и луна е подходящ за детска стая на момче. Съчетавайки жълтото и лилавото, тапетът създава уютно и магическо пространство. Идеален е за малки деца, които обичат животните и приказните сюжети. Този анимационен дизайн стимулира въображението и развива творческото мислене. Въвеждащи слончето и луната добавят изчистеност и спокойствие към стаята. Тапетът ще създаде вълшебна обстановка, където вашето дете може да се чувства уютно и игриво.

Цена:
38 00 лв