Звездни сънища - Детски тапет с магически балони, лисички и самолети | Фото Тапети

Фототапет звездни сънища

Флис - Канаваца
Продуктов код wall925595
5.00
778

Фототапет звездни сънища, подходящ за апликация в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
 

2 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Звездни сънища?

Тапетът "Звездни сънища" е перфектен избор за детска стая на момче или детска градина. Той представлява магическо съчетание на елементи, които създават усещане за игривост и вълшебство.

В основата на тапета се изобразява фон в много светъл син цвят, който придава усещане за безкрайност и безгранични възможности. Върху този фон са нарисувани балони с горещ въздух в син цвят, които леко плуват в небето. В тези балони можем да видим прелестни енотчета и лисички, които се радват на свободата и весело се играят. Техните кокетни изрази на лицата и безгрижните им пози допълнително подчертават настроението на детската стая.

Около балоните можем да забележим жълти самолети, които летят в компанията на въздушните кораби. Този елемент придава допълнителна доза настроение и разиграване на въображението. В далечината се издига светла луна, която привлича погледа и възбужда интереса на децата.

Общо взето, този тапет създава уютна и мечтателна обстановка в детската стая. Цветовата комбинация от светъл син, жълт и син е приятна за окото и подходяща за игрива и радостна обстановка. Тапетът "Звездни сънища" ще вдъхнови детето ви да създава и развива своите фантазии и мечти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Звездни сънища" е подходящ за детска стая на момче или детска градина. Създавайки вълшебна и игрива обстановка, този тапет ще допринесе за създаването на уютно и вдъхновяващо пространство за децата. Той може да бъде използван както за основен елемент в цялата стая, така и за акцентна стена, като се комбинира с други светли и съчетани цветове на мебели и декорации. Като идея за тапет в детска градина, този дизайн ще въздейства стимулиращо върху децата и ще добави усещане за игра и вълшебство в пространството.

Цена:
35 00 лв