Фототапет - Игра в снега

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-37
5.00
794
Фототапет - Игра в снега - красив пейзаж, който може да бъде част от интериора и в детската стая на вашето дете. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
2 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Игра в снега?

Тапетът "Игра в снега" е идеален за детска стая, съчетавайки различни елементи в един магичен снежен пейзаж. Основните цветове включват сиво, бежово и кафяво, които придават топлина и уют на пространството. Визуално се представят две прелестни кученца, скачащи и се забавляващи в свежия сняг, докато летящи птички покриват небето. Този сценарий създава чувство на игра и вълнение във въображението на децата, предизвиквайки усмивки и радост. Съчетанието на животните, снега и птичките създава приятна и хармонична атмосфера, която ще внесе радост и удоволствие в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Игра в снега" е подходящ за всяка детска стая, където се желае да се създаде уютна и вълнуваща обстановка. Неговата снежна тематика, кученцата и летящите птички придават на стаята допълнителен шарм и вълшебство. Благодарение на нежните цветове - сиво, бежово и кафяво, този детски тапет се съчетава лесно с различни интериорни стилове и мебели. Независимо дали стаята е за момче или момиче, тапетът "Игра в снега" ще внесе радост и въображение в детското пространство.

Още продукти
Цена:
38 00 лв