Фототапет Извънземно

Флис - Канаваца
Код wall1467734
Колекция Art Gift Decor
5.00
694
 Фототапет Извънземно, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Иванита

Прекрасен дизайн и високо качество. С удоволствие ще поръчам отново.

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

Боряна

Фототапетът е изумителен! Качеството на изображението е високо, цветовете са наситени. Промени изцяло стаята ни. Горещо препоръчвам!

А.Димов

Много съм впечатлен от качеството на фототапета. Лесно се монтира и изглежда невероятно на стената ни.

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

Милена

Всичко беше отлично – от поръчката до монтажа!

Деница

Супер доволна съм.

И.Иванова

Определено си заслужаваше инвестицията!

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Извънземно ?

Детски тапет "Извънземно" представлява уникално и забавно изображение, което ще създаде космическа атмосфера в стаята на вашия малък изследовател.

Тапетът има тъмно син фон, който представлява галактиката - безкрайното пространство, изпълнено с тайни и загадки. На фона са изобразени невероятни космически елементи, които допринасят за магията на тапета. Откривате планети, разположени в различни части от галактиката, създавайки усещане за изследване на далечни светове и отдалечени земи.

Звездите са разпръснати по тапета и добавят светлина и блясък, който ще забавлява вашето дете и ще го води на вълнуващо пътешествие из космоса всеки път, когато се връща у дома.

Облаци в бяло се простират на някои места, придавайки романтичност и приказност на космическата гледка.

Космически станции са представени като модерни и вълнуващи места, където човечеството изследва и открива нови технологии и възможности.

Най-вълнуващото от всичко е извънземният кораб, който лети сред звездите. Този зелен, сладък и забавен извънземен гост е готов да посрещне вашето дете в света на фантазията и въображението. Той може да бъде новият приятел на вашия малък експлоратор и да го проведе през космическите приключения.

Този тапет е перфектното допълнение към детската стая или спалня и може също да се използва във всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Създавайки уют и настроение, той ще подкрепи развиващото се въображение на вашето дете и ще го погълне в мир на космическа фантазия.

Този тапет предлага огромно разнообразие от истории, които вашето дете може да създаде и разиграе, като се потопи в невероятни светове и космически приключения. Нека стените на стаята му станат прозорци към бескрайния космос, който го очаква да го изследва и разкрива всеки ден.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Извънземно?

Този детски тапет с галактически мотив е подходящ за всяка детска стая или спалня. Създаден с креативност и магия, той ще зареди пространството с усещане за приключение и изследване. С изображения на планети, звезди и космически станции, тапетът ще насърчи фантазията на децата и ще ги покани да създават свои собствени космически истории. Идеален е за детски стаи, където децата могат да играят и учат с радост. Освен това, този забавен и интересен тапет може да се използва и в детски игрови зони, учебни стаи или както искате да превърнете пространството в магическо космическо приключение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв