Фототапет - Карта на света - околосветско приключение - в синьо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-02
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Карта на света - околосветско приключение в синцвят, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Desislava Kostova

Получих бебешките бодита и останах много очарована! Материята е 100% памук и много мека! Продължавайте все така да ни радвате!☺

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Карта на света - околосветско приключение - в синьо?

Детският тапет Карта на света - околосветско приключение - в синьо е единственото нещо, което ви трябва за украса на детска стая или учебна класна стая. Съчетавайки разнообразие и учене, този тапет предоставя на момчетата и учениците едно зашеметяващо пътешествие из целия свят.

Основният фон е свеж и живописен, с нежен нюанс на синьо, което създава спокойствие и уют в стаята. В центъра на тапета се изписва ярка светло зелена световна карта. Всички надписи и информация са на български език, за да улесни детското учене и разбиране.

На картата са забележителни всички континенти, във всяка област са включени илюстрации на уникални животински видове. Това предоставя интересен и вълнуващ начин за запознаване с разнообразната фауна и местата на обитаване по света. От великите слонове в Африка до чудните кенгурута в Австралия, децата ще се потопят в богатото разнообразие на нашата планета.

Океаните също привличат внимание в тапета. Рисунките на игривите китове, живописните делфини и емблематичните кораби добавят допълнителен елемент на увлекателното пътешествие.

Този образователен тапет предоставя на децата възможността да се наслаждават на красотата на света, да разширят своите знания за различните континенти и да се запознаят с разнообразието на природата и живота в различните региони. Световната карта, допълнена с ярки цветове и забавни илюстрации, създава стимулираща образователна среда и подхранва любопитството на децата да изследват света, докато се забавляват. Нека всеки момент да бъде удивително откритие и приключение!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Детският тапет "Карта на света - околосветско приключение - в синьо" е перфектното допълнение за детски стаи и учебни класни стаи. Съчетавайки образование и забавление, този тапет предоставя уникално пътешествие из света за момчета и ученици. Основният син фон придава спокойствие и уют, а ярката зелена световна карта привлича внимание и стимулира любопитството. С наличието на илюстрации на различни животни и интересни обекти, тапетът предоставя интерактивно учене и запознаване с континентите и океаните на нашата планета. Подходящ е за места, където децата могат да учат и се забавляват, като училища, детски градини или домашни стаи.

Цена:
38 00 лв