Фототапет - Карта на света - околосветско приключение

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2
5.00
794

Фототапет Карта на света - околосветско приключение, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Стелианна Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет със световната карта, изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Карта на света - околосветско приключение?

Този детски тапет с карта на света е идеално решение за детска стая или училище. Той включва карта на света, като континентите, държавите и океаните са изписани на български език. Това не само предоставя възможност за забавно и интерактивно учене, но и помага на децата да се запознаят с географията и различните части на света.

Картата на света не е просто информативна, тя е илюстрирана с животни, характерни за всяка част от света. Това добавя допълнителен визуален аспект и привлича вниманието на децата. Те могат да откриват и се запознават с различните видове животни, които обитават различните региони по света.

Цветовата гама на тапета е в бежови и сиви нюанси. Тези спокойни и неутрални цветове създават уютна и хармонична обстановка в стаята. Те са подходящи както за детска стая на момче, така и за детска стая на момиче. Тапетът може да бъде използван и в училищна среда, където предоставя образователен елемент и визуална помощ за географското обучение.

Този образователен тапет е подходящ за деца до 15 години. Той стимулира техния интерес към света около тях и разширява техните познания за географията. Благодарение на неговата интерактивност и изразителен дизайн, този тапет ще вдъхнови и мотивира децата да учат и да откриват нови неща за различните култури и животински видове по света.

Какъв е срокът за изработка на тапет с карта на света?

Ние сме производител на фототапети и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на фототапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът закупен от Art Gift?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът карта на света ?

Този тапет е подходящ за детска стая или училище, където децата до 15 години могат да се запознаят с географията и животински видове. Той създава образователна и забавна обстановка. Тапетът е подходящ и за всяка стая, в която искате да възпитавате любопитство, познания и любов към света около нас.Тези детски тапети лесно се монтират и след време лесно се демонтират. Парчетата падат цели и не се късат при отлепване.

Цена:
38 00 лв