Фототапет - Карта на света - околосветско приключение

Флис - Канаваца
Код wall-MS-2
5.00
694

Фототапет Карта на света - околосветско приключение, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

5 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

К.Терзиева

Фототапетът е изключително красив и лесен за поддръжка.

Деяна

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

Сабина

Тапетите са с отлично качество и много лесни за монтаж. С удоволствие бих поръчалa отново.

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

Силви

Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет със световната карта, изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Карта на света - околосветско приключение?

Този детски тапет с карта на света е идеално решение за детска стая или училище. Той включва карта на света, като континентите, държавите и океаните са изписани на български език. Това не само предоставя възможност за забавно и интерактивно учене, но и помага на децата да се запознаят с географията и различните части на света.

Картата на света не е просто информативна, тя е илюстрирана с животни, характерни за всяка част от света. Това добавя допълнителен визуален аспект и привлича вниманието на децата. Те могат да откриват и се запознават с различните видове животни, които обитават различните региони по света.

Цветовата гама на тапета е в бежови и сиви нюанси. Тези спокойни и неутрални цветове създават уютна и хармонична обстановка в стаята. Те са подходящи както за детска стая на момче, така и за детска стая на момиче. Тапетът може да бъде използван и в училищна среда, където предоставя образователен елемент и визуална помощ за географското обучение.

Този образователен тапет е подходящ за деца до 15 години. Той стимулира техния интерес към света около тях и разширява техните познания за географията. Благодарение на неговата интерактивност и изразителен дизайн, този тапет ще вдъхнови и мотивира децата да учат и да откриват нови неща за различните култури и животински видове по света.

Какъв е срокът за изработка на тапет с карта на света?

Ние сме производител на фототапети и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на фототапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът закупен от Art Gift?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът карта на света ?

Този тапет е подходящ за детска стая или училище, където децата до 15 години могат да се запознаят с географията и животински видове. Той създава образователна и забавна обстановка. Тапетът е подходящ и за всяка стая, в която искате да възпитавате любопитство, познания и любов към света около нас.Тези детски тапети лесно се монтират и след време лесно се демонтират. Парчетата падат цели и не се късат при отлепване.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв