Фототапет Карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10039151
5.00
794
Фототапет Карта на света, подходящ за аликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Александра

Много съм доволна!

Пламена

Изключителна бързина и страхотно качество!

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка
Допълнителна информация

 

Висококачествени Фототапети , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Карта на света?

Този уникален дизайн на тапет с карта на света е перфектното решение за детска стая, която може да се превърне в образователно пространство. Тапетът е направен в детски цветове, като тюркоаз, син, зелен и розов. Картата на света е изобразена детайлно и включва всички континенти, океани и забележителности, което го прави отличен избор за образователна карта.

В този дизайн на тапета с картата на света са изобразени животни и балони, които добавят весел и игрив елемент към дизайна. Можете да се насладите на красивите картини на различни животни, като слон, кенгуру, панда и много други, които са населени в различните континенти. Тапетът е изключително функционален, тъй като може да се използва като образователна карта, декорация за стена и детска карта.

Този дизайн на тапета е изключително универсален и може да се приспособи към всеки интериор. Важно е да отбележим, че тапетът може да се изработи във всички желани размери и да се променят цветовете на дизайна, според личните предпочитания на клиента. Независимо от това дали изберете да го поставите в детската стая или в друга стая, този тапет с картата на света е гаранция за красота и уникалност.

Какъв е срокът за изработка на тапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът карта на света?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът световна карта ?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените на детска стая, детски кът, образователен детски център, заминамля, детска градина, ясла, предучилищна и други институции за деца. Фототапета е с образователна цел. 
 

Цена:
38 00 лв