Фототапет - Карта с чудесата на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-116
5.00
794

 Уникален Фототапет – Карта с чудесата на света, комбинация от наситени цветове и креативен дизайн. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Карта с чудесата на света?

Фототапетът с карта на света е идеален за детска стая. Той представя подробна карта на света с всички континенти и животни, които обитават на всяка една от тях. Картата е изобразена с ярки и наситени цветове, които се отразяват в синьо, зелено и оранжево. Тези цветове придават на тапета жизненост и весело настроение, създавайки привлекателна атмосфера в стаята. Визуалното изображение на картата ще позволи на вашето дете да открива и изучава различните държави, континенти и животни по целия свят. Този детски тапет с карта на света е перфектно допълнение към образователното пространство и ще вдъхнови любознателността на вашето дете да разшири своите познания за света около нас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с карта на света е подходящ за декорация на детски стаи, учебни помещения, игрални кътове или детски центрове. Той ще вдъхнови децата да изследват света и да научават за различните континенти и животни. Тапетът е наситен с ярки цветове, които създават весела и приятна обстановка. Той е идеален за стимулиране на любознателността и образователното развитие на децата, като ги запознава с географията и природата на планетата.

Цена:
38 00 лв