Фототапет Къща на дърво

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10003192
5.00
794
Фототапет Къща на дърво, подходящо предложение за аликация в детска стая  от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!

Даниела Панова

Отлично качество и професионализъм. Благодарим ви! �
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Къща на дърво?

Този унисекс детски тапет е перфектен избор за всяко дете, независимо от пола му. Създаден с внимание към детайлите, той ще превърне стаята в забавно и вълшебно пространство, където децата могат да се наслаждават на играта и да откриват нови светове.

Тапетът впечатлява с весела горска сцена, включваща различни елементи и две дървета, разположени на малка полянка. В тази картинка се забавляват малки, бели зайчета, които придават на дизайна доза сладост и невинност. Едното дърво е украсено с малка къщичка със син покрив, която създава уютна и сигурна обстановка сред природата.

Красивите цветове включват топла кафява гама, живописно зелено, свежо жълто и наситено синьо. Тези живописни нюанси придават на стаята приятна атмосфера и оживяват детския интериор.

Горският мотив на тапета въздейства вълнуващо върху детското въображение, поканвайки ги да се потопят в магията на природата и играта. Различните елементи в картината стимулират детската креативност и предизвикват любопитството им.

Този детски тапет е идеален за стаята на детето, създавайки забавление и вълшебство. С комбинацията от горския мотив и живописните цветове, той създава прекрасна атмосфера за растеж и развитие. Присъствието му в стаята ще вдъхнови въображението на детето и ще го насърчи да се радва на играта, докато открива нови светове в собствената си домашна зона.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този унисекс детски тапет е идеален избор за стаята на всяко дете. Със своите весели цветове и горски мотив, той ще превърне стаята в забавно и вълшебно място за игра и развитие. Разнообразните елементи в картинката стимулират детската креативност и предизвикват любопитството. Неговото присъствие ще вдъхнови въображението на детето и ще му предложи пространство за откриване на нови светове. Подходящ е както за момчета, така и за момичета, като придава на стаята приятна атмосфера и игривост.

Цена:
38 00 лв