Фототапет - Леденото кралство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-11
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - Леденото кралство - е в сини нюанси, представяща красива приказка в синьо и лилаво. Три смели принцеси и техните любими животинки, а на заден план се вижда красив замък от лед. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
2 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Леденото кралство ?

Детски тапет "Леденото кралство" е идеално допълнение към детската стая, спалнята, коридора или детската градина. Със своите сини нюанси и прекрасна приказка в синьо и лилаво, той ще пренесе децата във вълшебен свят на въображение и забавления.

На тапета се изобразяват три смели принцеси, които са главният акцент в сцената. Всяка принцеса е облечена във великолепна рокля и има своето любимо животинче. Тези прекрасни животински приятели придават допълнително очарование на цялостната композиция.

На заден план е изобразен красив замък от лед. Той създава усещане за магия и приключение. Замъкът изглежда като изваян от лед и отразява светлината в изумителни сини оттенъци. Това визуално представяне допълнително усилва мистериозния и вълшебен аспект на тапета.

Тази красива приказка на стената със сигурност ще впечатли децата и ще ги накара да си представят невероятни истории и приключения. Тапетът е изключително подходящ за стимулиране на творческото мислене и развиване на въображението на децата.

"Леденото кралство" е вълнуващ и вдъхновяващ избор за обзавеждане на детската стая, който ще създаде уютна и приказна обстановка. Децата ще се радват на всяка минута, прекарана в тази вълшебна стая, изпълнена с принцеси, животинки и ледени замъци.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Леденото кралство" е подходящ за декорация на детска стая, спалня, коридори и детски градини. Създавайки магическа атмосфера със своите сини нюанси и приказна сцена, той пресъздава обстановка за децата да се забавляват, играят и сънуват. Благодарение на своите ярки и красиви изображения, този тапет ще стимулира творческото мислене и въображението на децата, докато същевременно създава уютно и вълшебно кътче, в което те да се чувстват комфортно и щастливи.

Цена:
38 00 лв