Фототапет - Летяща акула

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10744850
5.00
794
Фототапет - Летяща акула, подходящ за детски помещения. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Галина

супер е

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Silviya Fakalieva

Много професионално изпълнена поръчка за календари, препоръчвам!

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Летяща акула?

Тапетът Летяща акула е идеален за детска стая на момче с морски мотиви. В центъра на тапета се изобразява голяма синя акула, която внушително присъства в пространството. Със своите ярки и наситени цветове, тя придава на стаята динамичност и жизненост. Зад акулата се простират сиви вълни, които създават реалистично усещане за движение и морски бран. Над акулата може да се забележи абстрактно изображение на морска тематика, което добавя допълнителен елемент на интерес и фантазия към декора. Този детски тапет е идеален избор за създаване на атмосфера на приключение и изследователство в стаята на момчето. Със своите морски мотиви, той възприема детето в магически свят, пълен с морски създания и вълшебство. Освен това, тапетът може да помогне за развиването на въображението и любовта към природата. Общо взето, този фототапет е стилно и забавно допълнение към детската стая, което ще запленява вниманието и създава усещане за приключение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с морски мотиви е подходящ за всяка детска стая на момче, която се интересува от морето и морската тематика. Той може да бъде използван както в домашни условия, така и в детски градини, училища или други образователни среди. Свежият и ярък дизайн на тапета създава приятна атмосфера и визуално привлича вниманието на децата. Той може да бъде комбиниран с други елементи на морската тематика, като подови настилки, завивки, мебели и декоративни аксесоари, за да се създаде цялостен и хармоничен интериор. Независимо дали става въпрос за детска стая в дома или в образователна среда, този тапет ще добави уникален и вълнуващ елемент към интериора, възбуждайки въображението и поощрявайки детската радост и креативност.

Цена:
38 00 лв