Фототапет летящи балони

Флис - Канаваца
Код wall900303
5.00
694
Фототапет летящи балони, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Моника

Фототапетът придаде нов живот на спалнята ни. Много сме щастливи с избора си.

С.Василева

Фототапетът е перфектният акцент за нашата всекидневна. Много добро качество.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Росен

Много съм впечатлен! Тапетът изглежда като произведение на изкуството.

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

И.Иванова

Определено си заслужаваше инвестицията!

Даниела

Много съм доволна, тапетът изцяло преобрази детската стая. Прекрасна изработка и качество!

К. Колев

Бързо и професионално изпълнение на поръчката.

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет летящи балони?

Красив и забавен детски фототапет, който ще превърне стаята на всяко дете в привлекателно и уютно място за игра и почивка. Тапетът е изработен от висококачествени материали и има висока резолюция, което гарантира чистота на детайлите и яркостта на цветовете.

Фототапетът е украсен с красиви животинки, включително зайче, което лети, държейки два балона, слон, който стои върху стълба, сгради и синьо небе. Това прави тапета идеален избор за малките любители на животните, които обичат да се забавляват и да разглеждат забавни и интересни картинки.

Инсталацията на този детски фототапет е бърза и лесна. Той може да се постави на гладки и равни повърхности като стени или мебели и ще създаде уникална атмосфера в стаята на детето.

С този детски фототапет, стаята на вашето дете ще бъде превърната в място за забавление и мечти, където те ще могат да се насладят на ярките цветове и забавните животинки.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Летящи балони?

Висококачествен Фототапет за детска стая на момче, изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на стаята на вашето детенце. Нежни и меки цветове, които направят стаята на детенцето ви по-интересна и необикновена. Този тапет за детска стая в син цвят е подходящ за момченце, но може да се апликира и в стая от смесен тип.  Освен летящите многоцветни балони, тапетът включва елементи като детски животинки - зайчета и слончета. А кое детенце не би се зарадвало на фототапет със зайче или друго любимо животинче? За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични.  Освен детската стая, можете да преобразите и друга част от дома си като разгледате нашите елегантни тапети за спалня или фототапети за хол по размер на клиента. Които със сигурно ще предадат нов чар на помещението.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв