Фототапет Летящи панди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10181654
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Преслава Маринова

Вече 2 години поръчвам календари и съм изключително доволна! Препоръчвам на всеки!!!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Летящи панди?

Тапетът за детска стая на момче или бебешка стая на момченце е прекрасна модификация, която превръща стаята във вълшебно пространство, изпълнено с весела и игрива атмосфера. На заден план са разпръскани големи летящи балони, които се възвисяват в безкрайното небе. Върху тях летят сладки панди, които се усмихват и зареждат с енергия всеки малък пътник в тази вълнуваща история.

Пандите са изобразени с голяма прецизност и детайлност, излъчвайки нежност и добродушие. Те се представят в различни пози и размери, прелиствайки облаците с удоволствие. Зеленият цвят на тревата и зеленикавият оттенък на балоните придават свежест и жизнерадост, допълнени от бялото и черното.

Сред пандите и балоните плавно преминават малки самолетчета, които допринасят към въображаемия свят на детето по непреодолим начин. Те създават усещане за пътешествие и свобода, носят мечти и приключения. Черните контури на самолетчетата се открояват на фона на тапета и подчертават атмосферата на вълнение.

Този тапет за детска стая на момче или бебешка стая на момченце, тъй като съчетава магия, игра и приключения. Създава уютна и вълнуваща обстановка, която стимулира детската фантазия и вдъхновява за безкрайни възможности. Всяко дете ще се потопи в тази оживена сказка, където пандите, балоните и самолетчетата са верни приятели и водачи към небето на мечтите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този весел тапет с панди и балони е идеален за декориране на детска или бебешка стая на момченце. Създаваща вълнуваща обстановка, тапетът стимулира детската фантазия и вдъхновява за приключения. 

Цена:
38 00 лв