Фототапет Лунна нощ 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10740895
5.00
794
Фототапет Лунна нощ 2, универсално предложение подходящо за апликация в детски стаи от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лунна нощ 2

Фототапетът "Лунна нощ" е перфектен избор за детска стая, независимо от това дали е за момиче или момче. Тапетът е изработен в оранжево и сиво, което придава на стаята уют и спокойствие.

Върху тапета може да се видят облаци, звезди и две луни, които създават магична атмосфера. Едната луна е изобразена с бяло котенце, което спи, като го прави още по-сладко и мило.

Този фототапет за детска стая може да се използва и за игрални помещения или детски кътове. Може да бъде комбиниран с мебели в различни цветове и стилове.

Избирайки този фототапет, родителите ще може да създадат спокойна и уютна обстановка за своите деца, която ще ги кара да се чувстват комфортно и сигурно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за детски стаи, игрални помещения или детски кътове. Той може да създаде магична атмосфера и да направи стаята по-приятна и уютна. Комбиниран с мебели в различни цветове и стилове, този фототапет може да бъде част от уникален интериорен дизайн на стаята.

Цена:
38 00 лв