Фототапет - Лунни сънища

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10787960
5.00
794
Фототапет - Лунни сънища, неутрален дизайн подходящ за апликация в помещения от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лунни сънища?

Тапетът за детската стая на момичето представлява вълшебен свят изпълнен с красиви цветове и очарователни детайли. Цветовата палитра включва нежно розово, светло жълто и топло оранжево, които създават уютна и игрива атмосфера. В заднината се изобразяват планини, които се втрещяват в нежни розови облачета. Върху луната, която отсяда на небето, се намират спящи лисица и зайче, които предават усещане за спокойствие и безгрижие. Розов слон привлича вниманието си и добавя доза забавление към тапета. Фонът е бежов с бели звезди, които създават магическа атмосфера. Този тапет е перфектен за детска стая на момиче и може да се използва и в детска градина. Всички елементи се съчетават в чудесен дизайн, който ще впечатли всяко дете, без значение къде ще бъде поставен тапета.  - детски тапет с животинки, тапет за детска стая на момиче, тапет за детска градина.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с животинки, включително зайче и балони, е идеален за декорация на детска стая на момиче. Тапетът създава уютна и игрива обстановка и може да бъде използван и в детски градини. Неговият магически дизайн с розово, жълто и оранжево съчетан с облаци, планини и розов слон създава атмосфера на вълшебство и въображение. Този тапет е перфектен за създаване на светъл и радостен пространство, където детето ще може да се наслаждава на играта и мечтите си.

Цена:
38 00 лв