Фототапет - Малки еднорози

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-47
5.00
794
Фототапет - Малки еднорози - вълнуващо приключение, което ще грабне вниманието на вашата малка принцеса!  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Малки еднорози?

Потопете се във фантастичния свят на еднорозите с нашия детски фототапет, идеален за всеки детски кът или стая. Този енергичен и радостен дизайн представя весел еднорог, който се спуска по бързо променящата се цветна дъга, във въздуха е пълен със свежест и живот.

Този детски тапет с еднорог е напълно вълшебен и създава мечтана атмосфера в стаята на всяко момиченце. Тапетът изобразява еднорози със своите прекрасни, многоцветни рогове и нежни розови и лилави гриви. Те весело пързалят по разноцветни дъги, които създават красива и радостна палитра от цветове. Около еднорозите са разположени облачета и балони, който придават на тапета още по-игрив и въздушен вид. Цветовете, които преобладават в дизайна, са жълто, зелено и лилаво, което го прави подходящ не само за детска стая на момиченце, но и за бебешка стая.

Фонът на фототапета е изпълнен с топли и приятни цветове, които създават усещане за уют и вдъхновяват за весела игра. Печатът се извършва по индивидуално зададени размери, като се използват само материали от най-висок клас. В зависимост от избраната медия, можем да добавим релефен слой, който ще допринесе за пълнотата на изображението. С този продукт ще добавите магическо докосване към всяка детска стая.
Прекрасна цветна идея за фототапет за детска градина или занималня.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с еднорози, облачета и дъги е идеален за детска стая на момиченце или бебешка стая. Той също така би бил перфектен избор за детска градина или всяко друго място, където искате да създадете вълшебна и игрива атмосфера.

Цена:
38 00 лв