Фототапет Малки лъвчета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10118407
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет Малки лъвчета и цар лъв, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Denita Mihaylova

Страхотен професионализъм,благодаря Ви ,невероятни сте!

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Светлана Георгиева

Страхотни са, да сте живи и здрасти, благодаря за прекрасните календари
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Малки лъвчета?

Тапетът за детската стая представлява вълнуващ анимационен сценарий с лъвчета, които правят ежедневието на малкия Ви принц още по-вълнуващо. Лъвчетата се изобразяват в различни игриви позиции, като някои седят на скалата, докато други се катерят или играят с играчки. Те разполагат с усмивки на лицата си, които гарантират, че детето ще бъде обгърнато от топлина и радост, когато влиза в своята стая.

Зад лъвчетата се простира красив залез на слънцето. Нюансите от кафяво, лилаво и оранжево, които преобладават в тапета, създават спокойно и приятно настроение. Кафявата цветова гама отделя естественост и земна топлина, която носи усещане за уют и защита. Лилавото добавя тъч на магия и детска фантазия, а оранжевото подсилва енергичната атмосфера и създава усещане за игривост.

Анимационните лъвове и лъвици на тапета не само привличат вниманието на детето, но и го насърчават да използва въображението си. Всяко от лъвчетата има своята уникална история и характер, което стимулира детето да създава свои собствени приказки и приключения. Тапетът служи като вдъхновяваща декорация, която спомага за развиване на детската креативност и въображение.

Като входен път към детската фантазия, този анимационен тапет с лъвчета осигурява визуално стимулираща среда, която ще помогне на Вашето момченце да открие радостта от учене и игра. Съчетавайки елементи от дивата природа с вълшебството на анимацията, тапетът представлява уникално пространство, където детето може да се чувства безопасно и свободно да изследва света около себе си.

Нека тапетът с лъвчета стане вълнуващото обгърнато от топлина място, където Вашето момченце ще расте, мечтае и създава незабравими спомени в своето детство. Ще бъде удоволствие за него да прекарва време в своята магическа детска стая, пълна с игриви приятели и вълнуващи приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Дизайнът с анимационни лъвчета е перфектен избор за тапет за детска стая на момченце. Съчетаващ красив залез на слънцето с игриви и усмихнати лъвчета, тапетът ще създаде уютна и магическа атмосфера в стаята. Цветовете в кафяво, лилаво и оранжево осигуряват приятна визия, а детето може да се потопи в света на фантазията и приключенията. Без значение дали за игра или почивка, тапетът ще бъде привлекателен фокус в стаята и ще насърчи детското въображение и креативност.

Цена:
38 00 лв