Фототапет Малки музиканти

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-sa152
5.00
794
Фототапет Малки музиканти, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Denita Mihaylova

Страхотен професионализъм,благодаря Ви ,невероятни сте!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Малки музиканти?

Тапетът, който описвате, е идеален избор за детска стая със смесен тип. Той съчетава мотиви от природата и музикални инструменти, което го прави подходящ както за момичета, така и за момчета. Тапетът представя весели животинки като жираф, зебра, слонче, мишле и пиленце, които свирят на различни музикални инструменти.

Цветовата гама на тапета включва синьо, жълто и розово, което добавя яркост и настроение в детската стая. Синьото може да създаде усещане за спокойствие и хармония, докато жълтото и розовото придават свежест и игривост. Комбинацията от цветове създава вълнуващо и динамично пространство, което е стимулиращо за детето.

Този тапет е идеален за апликация в детска стая, като ще добави вълшебен и забавен елемент в интериора. Детето ще се наслади на образите на животните, които свирят на музикални инструменти, като това може да вдъхнови творческото му мислене и любовта към музиката.

Тапетът създава вълшебно пространство, което може да насърчи детето да се изразява и развива своите интереси. Съчетавайки природните елементи и музиката, тапетът привлича вниманието и предизвиква усещане за радост и удоволствие.

Общо взето, този тапет е вълнуващ и красив избор за детска стая със смесен тип. С него ще създадете привлекателно и вдъхновяващо пространство, което ще радва вашето дете и ще подпомогне неговото развитие и творчески потенциал.
Чудесна идея за тапет за детска градина, с който да декорирате стените и да внесете весела и ведра нотка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с описаните характеристики е подходящ за детски стаи, независимо от пола на детето. Той може да бъде използван както в детски домове, така и в детски градини, ясли или други образователни институции за деца. Тапетът е подходящ и за семейства с деца от различни възрасти, тъй като визуалните мотиви и цветовете могат да създадат вълшебна и привлекателна обстановка за игра, учене и отдих.

Цена:
38 00 лв