Фототапет - Мечета космонавти

Флис - Канаваца
Код wall-sa154
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

С.Василева

Фототапетът е перфектният акцент за нашата всекидневна. Много добро качество.

Мартина

Бях изненадана колко бързо получих поръчката си. Тапетът изглежда прекрасно на стената.

Иван

Фототапетът с планински пейзаж е просто невероятен.

Никола

Фототапетът е точно каквото очаквах. Цветовете са ярки и реалистични. Много съм доволен.

Д.Желев

Получихме нашия тапет много бързо и сме изключително доволни от резултата. Стаята изглежда като нова!

Деница

Фототапетът превърна хола ни в истински оазис. Качеството на печата е супер.

Анелия

Качеството надмина очакванията ми, а цветовете са толкова наситени

С. Радева

Изключително съм доволна от покупката! Беше лесен за поставяне и резултатът надмина очакванията ми.

Кристиян

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Тапетът е с много добро качество

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мечета космонавти?

Този детски тапет е истинско космическо приключение! Върху него можеш да видиш мечета в скафандри, които пътуват из вселената. Те са крачили върху астероиди или се задвижват с космически кораб. Тапетът е в изключително забавни цветове - бежово, синьо и лилаво, което го прави още по-магичен и интересен. Той е специално създаден за детска стая на момче и ще внесе усмивки и вълнение в неговия свят. С мечетата-космонавти на тапета, въображението на малкия пътешественик ще лети извън границите на Земята, като се забавлява и открива нови светове. Всяка стая, облечена в този тапет, ще се превърне в космическа база, където мечетата са готови за приключение. Нека твоето дете изживее невероятни пътешествия с този вълнуващ детски тапет!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорацията на детска стая на момче. Съчетавайки мечета в скафандри, астероиди и космически кораби, той създава вълнуващо и магическо космическо преживяване. Цветовата комбинация от бежово, синьо и лилаво придава на стаята уют и детска радост. Този тапет ще внесе уникално настроение и вдъхновение в стаята на момчето, като го провокира да развива своето въображение и се потопи в безкрайни простори на космоса.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв