Фототапет - Мече с балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-004
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Мече с балони, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Дидка Атанасова

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам и друг път. Препоръчвам с две ръце!

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мече с балони?

Това едно уникално предложение за детски тапет ще внесе оригиналност и свежест във вашето пространство. Геометрични фигури в невероятни цветове създават модерен и стилен дизайн, който подхожда както на момчета, така и на момичета.

Внимателно подбраните неонови нюанси - жълто, розово, синьо и лилаво, създават жива и весела атмосфера. Фонът е наситен и зарежда с енергия, докато геометричните форми придават хармония и ред. Този уникален тапет е перфектен за детската стая или за обитаване от момче и момиче.

Неговото високо качество на изработка гарантира дълготрайност и стабилност, абсолютно съответстващо на нуждите на активните и любознателни деца. Безспорно, този тапет ще създаде живописно и приветливо пространство, стимулиращо детското въображение.

Нека този тапет бъде изборът ви, когато желаете да добавите весел и креативен акцент в детската стая или интериора на вашето дете. Съчетавайки уникален дизайн с издръжливост, той ще зарадва децата и ще превърне стените в проява на радост и позитивна енергия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Независимо дали става дума за бебешка стая, детска стая или стая, обитавана от момче или момиче, тапетът ще създаде свежа и креативна атмосфера. Наситените неонови цветове - жълто, розово, синьо и лилаво, ще заредят стаята с жизнерадостно настроение. Изработката от висококачествени материали гарантира дълготрайност и устойчивост. Този универсален дизайн стимулира детското въображение и ще предложи комфортна обстановка, където детето може да се наслаждава на игрите си и да се развива творчески.

Цена:
38 00 лв