Фототапет Морските животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-00027
5.00
794
Фототапет Морските животни, подходящ за пространство пригодено за  комбинативно ползване момче/момиче.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морските животни ?

Детски тапет "Морските животни" е перфектен избор за обзавеждането на детска стая, спалня или коридор. Той представлява дъното на морето, оживено от разнообразни морски обитатели като риби, костенурки, водорасли и медузи.

Тапетът пренася децата в зашеметяващия свят на подводния живот, където могат да си представят, че плуват сред красивите и цветни морски същества. Синьото, зеленото, жълтото и червеното са доминиращи цветове в дизайна на тапета, което създава усещане за жизненост и веселие в помещението.

Тапетът е не само декоративен елемент, но и може да бъде използван за развиване на въображението на децата и насърчаване на интереса им към природата и морските същества. Създаването на толкова живописна и реалистична обстановка им позволява да се потопят в света на фантазията и играта.

Тапетът е лесен за поставяне и поддръжка, като осигурява дълготрайна и красива визия на помещението. Неговата ярка и наситена цветова гама прави стаята жива и привлекателна за децата.

В заключение, фототапетът "Морските животни" е прекрасен начин да превърнете детската стая, спалнята или коридора в магическо подводно преживяване, което ще зареди с усмивки и радост малките и големите любители на морската тематика.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Морските животни?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Морските животни" е подходящ за множество помещения, включително детски стаи, спални и коридори. Той ще създаде живописна и уютна обстановка във всяко от тези помещения. Благодарение на своите ярки цветове и морската тематика, този тапет е особено привлекателен за децата и ще ги вълнува с магията на подводния свят. Освен това, тапетът може да добави свежест и жизненост в спалните и коридорите, създавайки атмосфера на спокойствие и красота.

Цена:
38 00 лв