Тапет на морска тематика за детска стая или баня - Вълшебен морски пейзаж | Фото Тапети

Фототапет морски свят 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1182573
5.00
794

Подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морски свят 2?

Фототапет Морски свят 2 е идеално решение за детска стая или баня с морска тематика. Тапетът създава обстановка на морски пейзаж, където можете да видите и над и под водата.

Под водата, сред цветните корали и морските растения, се откриват живописни риби, весели делфини и сладки костенурки. Техните ярки цветове и игриви движения навеждат усещане за вълшебство и приключение.

Над водата се наслаждавате на изгрева или залеза над два очарователни острова. Небето е преплетено с пухкави облачета, които се отразяват във водата. Летящи чайки и гларуси се носят в небето, добавяйки живот и динамичност към цялостната сцена.

Тапетът предлага комбинация от цветове, детайли и морски елементи, които създават привлекателна и релаксираща обстановка. Той е идеален за създаване на вълшебен и игрив декор за детска стая или за добавяне на освежаващ акцент към банята.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът ще създаде вълшебна и приказна атмосфера в детската стая. Децата ще се насладят на живописния морски свят с риби, делфини и костенурки под водата, а също и на чаровните острови, летящите чайки и облачетата над водата. Ако изберете да го поставите като тапет за баня, ще добави освежаващ и релаксиращ елемент към банята. Морската тематика ще създаде усещане за спокойствие и ще ви помогне да се отпуснете във ваната или под душа. Изображението на морския пейзаж ще ви накара да се почувствате като на плаж, дори и в средата на градския живот.

Цена:
35 00 лв