Фототапет морски свят 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1182573
5.00
778

Подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

5 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морски свят 2?

Фототапет Морски свят 2 е идеално решение за детска стая или баня с морска тематика. Тапетът създава обстановка на морски пейзаж, където можете да видите и над и под водата.

Под водата, сред цветните корали и морските растения, се откриват живописни риби, весели делфини и сладки костенурки. Техните ярки цветове и игриви движения навеждат усещане за вълшебство и приключение.

Над водата се наслаждавате на изгрева или залеза над два очарователни острова. Небето е преплетено с пухкави облачета, които се отразяват във водата. Летящи чайки и гларуси се носят в небето, добавяйки живот и динамичност към цялостната сцена.

Тапетът предлага комбинация от цветове, детайли и морски елементи, които създават привлекателна и релаксираща обстановка. Той е идеален за създаване на вълшебен и игрив декор за детска стая или за добавяне на освежаващ акцент към банята.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът ще създаде вълшебна и приказна атмосфера в детската стая. Децата ще се насладят на живописния морски свят с риби, делфини и костенурки под водата, а също и на чаровните острови, летящите чайки и облачетата над водата. Ако изберете да го поставите като тапет за баня, ще добави освежаващ и релаксиращ елемент към банята. Морската тематика ще създаде усещане за спокойствие и ще ви помогне да се отпуснете във ваната или под душа. Изображението на морския пейзаж ще ви накара да се почувствате като на плаж, дори и в средата на градския живот.

Цена:
34 00 лв