Фототапет морски свят - Опознайте вълшебния подводен свят | Фото Тапети

Фототапет морски свят

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1182574
5.00
794
Фототапет морски свят, вариантивно предложение, което ще се превърне в акцент във всяка детска стая! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морски свят?

Тапетът Морски свят е перфектно допълнение към детска стая или баня. Тапетата пресъздава вълшебния подводен свят с ярки и живописни детайли.

Изображението включва разнообразие от морски обитатели като риби, костенурки, делфини и рибата клоун, които създават оживен и забавен настрой в стаята. Във визията се виждат и лодки, които плават над водата, и малки островчета, които придават на тапетата допълнителна доза игривост и фантазия.

Цветовете в тапетата са основно синьо и зелено, които предават усещане за спокойствие, хармония и природна красота. Тази комбинация от цветове създава свеж и светъл външен вид, кой ще бъде идеално съчетание с интериора на детска стая или баня.

Тапетът наистина пренася децата в магичния морски свят, позволява им да се потопят в приказната атмосфера и да създадат усещане за невероятно приключение. Безспорно, този тапет ще добави жизненост и красота към пространството, като същевременно стимулира детското въображение и радост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за детска стая или баня. В детската стая той ще създаде вълшебна и игрива обстановка, която ще вдъхнови децата да изследват и се забавляват. Морската тематика и ярките цветове ще привлекат вниманието на децата и ще стимулират тяхната фантазия и съзнателност.

Като тапет за баня, изображението с подводния свят ще създаде усещане за спокойствие и релаксация. Приятната визия ще добави свежест и нежност в интериора на банята, като в същото време превърне този простор в уютно убежище, където може да се насладите на мирните моменти на отдих.

Цена:
35 00 лв