Фототапет Морски свят 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10010774
5.00
794
Фототапет Морски свят 3, подходящ за апликация в детска стая от месен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морски свят 3?

Този фототапет с морски животни е предназначен да се приложи в стая със смесен тип и може да бъде изработен специално за вас с индивидуално зададени размери. При изработката се използват материали от най-висок клас, което гарантира качеството и издръжливостта на продукта.

Потопете вашето дете в магията на подводния свят с този фототапет, създаващ усещане за приключение и вълнение. Тапетът представя живописни корали, екзотични риби и други морски създания, които ще създадат уютна и вълшебна обстановка в стаята на вашето дете.

Изборът на фототапет за детска стая на момче е прекрасен начин да добавите цвят и индивидуалност на пространството. Независимо дали сте родители на момче или момиче, "Морски свят 3" ще създаде прекрасна атмосфера, в която вашето дете може да се наслади на игрите си и да се потопи в света на фантазията и мечтите.

Този фототапет на морска тематика се представя с великолепен пейзаж, който ви и вашето дете пренася във вълшебния свят под водата. Изящността и красотата на тапета демонстрират богатия морски живот, пълен с разнообразие от риби, делфини и костенурки.

Цветовете на тапета излъчват хармония и спокойствие. Тъмни и светли сини нюанси се преливат като живописни вълни, създавайки реалистично усещане за подводен свят. Изображенията на риби, делфини и костенурки привличат погледа и предизвикват вълнение и въображение.

Всеки елемент на тапета е изобразен с изключителна детайлност и наситеност на цветовете. Рибите са представени в различни форми и цветове, отразявайки богатството на подводния свят. Делфините се движат грациозно и енергично във водата, докато костенурките плават нежно и спокойно.

Този фототапет на морска тематика е идеален избор за детска стая, която ще превърне всеки престой в нещо магично и забавно. Впечатляващият морски пейзаж стимулира детското въображение и възприятие, създавайки усещане за приключение и откритие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет на морска тематика е идеален за декориране на детска стая. Създава уютна и вълшебна обстановка, която ще зарадва всяко дете. Независимо дали е за момче или момиче, "Морски свят 3" представя прекрасен пейзаж с живописни корали, риби и други морски създания. Тапетът излъчва хармония и спокойствие със своите тъмно и светло сини оттенъци. С изключителна детайлност и наситеност на цветовете, той пренася детето във вълшебния свят под водата. Този фототапет ще вдъхнови въображението и игривостта на детето, създавайки усещане за приключение и откритие.

Цена:
38 00 лв