Фототапет - Морско приключение

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-24
5.00
794

Фототапет – Морско приключение

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Пламена

Изключителна бързина и страхотно качество!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Дидка Илиева

благодаря ви днес си получих пратката магнита е чудесен календарите също много съм доволна страхотни сте

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Фототапет - Морско приключение, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морско приключение?

Тапетът "Морско приключение" е перфектното допълнение към стаята на момчето ви. Този вълнуващ детски тапет пренася вашето дете в магически свят под водата, изпълнен с безкрайни приключения и вълнения.

Тапетът представя подводна картина с живописни образи на риби, медузи, акули и делфини. Всяко от тези морски създания е изобразено в бял цвят, за да създаде контраст със свежия син фон. Синият цвят символизира безкрайното море и свободата, които то предлага.

Вашето дете ще се потопи в тази прекрасна подводна среда, изпълнена с магическа атмосфера и приятни морски звуци. Всяко малко детайлче е изработено с голяма грижа и внимание към детайлите, за да се осигури най-доброто визуално изживяване.

Тапетът в бяло и синьо е перфектно съчетание, което ще добави свежест и светлина в стаята на вашето дете. Белият цвят на морските обитатели прави тапета още по-магически и изключително привлекателен за децата.

С тапета "Морско приключение" вашето дете ще създаде собствена фантазийна история под водата. Този тапет е не само декоративен елемент, но и стимулираща визуална среда, която развива въображението и творческите способности на детето.

Неограничените приключения и красота на морето, представени в този тапет, ще зарадват вашето дете и ще му предоставят стимулиращо преживяване в неговия собствен малък подводен свят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Морско приключение" е подходящ за украса на детската стая на момчета. Създавайки магична подводна атмосфера с ярки образи на риби, медузи, акули и делфини, тапетът пренася децата в свят на безкрайни приключения под водата. Свежият син цвят на фона и белият цвят на морските обитатели създават контраст и добавят светлина в стаята. Този тапет за детска стая на момче не само е декоративен, но и стимулира въображението и творческите способности на детето, като го вдъхновява да създава свои фантазийни истории. Тапетът "Морско приключение" предоставя на децата стимулиращо преживяване в тяхната собствена подводна страна.

Цена:
38 00 лв