Фототапет - На горската полянка

Флис - Канаваца
Код wall-MS-0-4
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето. възможност за избор на структура на тапета.

3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет На горската полянка?

На горската полянка е тапет за детска стая, които ще пренесе вашето дете в уникален свят на приключения. Сред ярките цветове и живописни детайли, тази вълшебна сцена ще превърне стаята в истински горски рай.

Изобразени са животински приятели, които се разхождат сред гората. Малкият енот е любопитен, а зайче мама и бебе зайче търсят вкусни моркови за вечерята. Катеричката се изкачва по клоните, а скоклижите жабчета се забавляват край рекичката.

Топлите бежови оттенъци на фона придават усещане за спокойствие и уют. Изобилието от зелени тонове създава атмосфера на приключение и разкрива богатството на природата.

В средата на тапета, две сърнички прележават край рекичката, а над тях птичката кацва игриво. Тази сцена развива фантазията на детето и му представя магията на природата.

Завършващият детайл са няколко красиви пеперуди, които тихо прелитат по въздуха. Техните цветове добавят допълнително очарование към цялостната горска сцена.

Този уникален тапет е невероятен начин да пренесете част от природата директно в детската стая. Децата ще бъдат вдъхновени да създават свои истории и игри в този магичен свят на горските животни. На горската полянка ще се превърне в незабравимо украшение, което ще донесе радост и вълнение в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

С ярките цветове и живописните детайли, тапетът ще създаде свеж и уютен настрой за децата. Природната горска гледка с животинските приятели ще вдъхнови малките сърфьори на приключения. С топлите бежови оттенъци, тапетът създава усещане за спокойствие и комфорт, напомнящо за уютни разходки в природата.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв