Фототапет - На горската полянка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-4
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето. възможност за избор на структура на тапета.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Галина

супер е

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет На горската полянка?

На горската полянка е тапет за детска стая, които ще пренесе вашето дете в уникален свят на приключения. Сред ярките цветове и живописни детайли, тази вълшебна сцена ще превърне стаята в истински горски рай.

Изобразени са животински приятели, които се разхождат сред гората. Малкият енот е любопитен, а зайче мама и бебе зайче търсят вкусни моркови за вечерята. Катеричката се изкачва по клоните, а скоклижите жабчета се забавляват край рекичката.

Топлите бежови оттенъци на фона придават усещане за спокойствие и уют. Изобилието от зелени тонове създава атмосфера на приключение и разкрива богатството на природата.

В средата на тапета, две сърнички прележават край рекичката, а над тях птичката кацва игриво. Тази сцена развива фантазията на детето и му представя магията на природата.

Завършващият детайл са няколко красиви пеперуди, които тихо прелитат по въздуха. Техните цветове добавят допълнително очарование към цялостната горска сцена.

Този уникален тапет е невероятен начин да пренесете част от природата директно в детската стая. Децата ще бъдат вдъхновени да създават свои истории и игри в този магичен свят на горските животни. На горската полянка ще се превърне в незабравимо украшение, което ще донесе радост и вълнение в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

С ярките цветове и живописните детайли, тапетът ще създаде свеж и уютен настрой за децата. Природната горска гледка с животинските приятели ще вдъхнови малките сърфьори на приключения. С топлите бежови оттенъци, тапетът създава усещане за спокойствие и комфорт, напомнящо за уютни разходки в природата.

Цена:
38 00 лв