Фототапет На парти с мишлета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10101337
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - На парти с мишлета, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Биляна

Много съм доволна!

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет На парти с мишлета?

Добре дошли в магичния свят на детския тапет "На парти с мишлета" - уникалното решение за украсата на стаята на вашето момче или момиче. Този тапет представя вълнуваща сцена, която превръща стаята в невероятно място за игра и разказване на приказки.

На централната сцена малко енергично зайче играе с многоцветни балони, които се издигат към безкрая. Тази весела сцена отразява детската наивност и свободолюбие, които правят детството толкова особено. Малкият розов зайче се присъединява към забавата, дарявайки стаята с очарователно присъствие.

Фонът на тапета е уникален - преливащ се от светло синьо към нежно розово. Този градиентен ефект създава усещане за безкраен свят, който позволява на въображението на детето да се разгърне и да пътува из безкрайните простори на мечтите си.

Всяка детайлна изобразителна работа е майсторски пресъздадена, за да осигури високо качество и реалистичност. Тапетът се изработва от най-фини материали, които гарантират дълготрайност и запазване на ярките цветове през годините.

С този уникален детски тапет "На парти с мишлета" вашето дете ще открие уют и радост в стаята си, където всеки ден може да стане част от безкрая атмосфера на вълшебство и игра. Позволете на тапета да превърне детската стая в приказно пространство, изпълнено с усмивки и незабравими спомени!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален детски тапет "На парти с мишлета" е подходящ за всяка детска стая, където желаете да създадете магична и вълшебна обстановка. Независимо дали стаята е за момче или момиче, този тапет ще добави доза радост и креативност към интериора. Съчетавайки нежните цветове и веселите елементи, тапетът превръща стаята в уютно пространство, където детето може да разгърне своето въображение и да създава свои собствени приказки. Този тапет е перфектно решение за родителите, които искат да създадат прекрасна и вдъхновяваща среда за игра и развитие на творчеството на своите деца.

Цена:
38 00 лв