Фототапет На парти с мишлета

Флис - Канаваца
Код wall10101337
Колекция Art Gift Decor
5.00
694
Фототапет - На парти с мишлета, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

В. Недялкова

Много съм впечатлена от качеството и обслужването. Фототапетът е великолепен.

Таня

Фототапетът с морски изглед е точно това, което искахме за нашата тераса. Изглежда толкова реалистично!

Р. Георгиева

Фототапетът е дори по-хубав на живо, отколкото на снимките. Изключително доволна съм!

Боряна

Фототапетът е изумителен! Качеството на изображението е високо, цветовете са наситени. Промени изцяло стаята ни. Горещо препоръчвам!

Деница

Супер доволна съм.

Мариян

Фототапетът е наистина уникален. Превърна стената в истинско произведение на изкуството.

Сара

Благодаря много за високото качество и бързина!

Калин

Стилен и качествен тапет!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет На парти с мишлета?

Добре дошли в магичния свят на детския тапет "На парти с мишлета" - уникалното решение за украсата на стаята на вашето момче или момиче. Този тапет представя вълнуваща сцена, която превръща стаята в невероятно място за игра и разказване на приказки.

На централната сцена малко енергично зайче играе с многоцветни балони, които се издигат към безкрая. Тази весела сцена отразява детската наивност и свободолюбие, които правят детството толкова особено. Малкият розов зайче се присъединява към забавата, дарявайки стаята с очарователно присъствие.

Фонът на тапета е уникален - преливащ се от светло синьо към нежно розово. Този градиентен ефект създава усещане за безкраен свят, който позволява на въображението на детето да се разгърне и да пътува из безкрайните простори на мечтите си.

Всяка детайлна изобразителна работа е майсторски пресъздадена, за да осигури високо качество и реалистичност. Тапетът се изработва от най-фини материали, които гарантират дълготрайност и запазване на ярките цветове през годините.

С този уникален детски тапет "На парти с мишлета" вашето дете ще открие уют и радост в стаята си, където всеки ден може да стане част от безкрая атмосфера на вълшебство и игра. Позволете на тапета да превърне детската стая в приказно пространство, изпълнено с усмивки и незабравими спомени!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален детски тапет "На парти с мишлета" е подходящ за всяка детска стая, където желаете да създадете магична и вълшебна обстановка. Независимо дали стаята е за момче или момиче, този тапет ще добави доза радост и креативност към интериора. Съчетавайки нежните цветове и веселите елементи, тапетът превръща стаята в уютно пространство, където детето може да разгърне своето въображение и да създава свои собствени приказки. Този тапет е перфектно решение за родителите, които искат да създадат прекрасна и вдъхновяваща среда за игра и развитие на творчеството на своите деца.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв