Фототапет - Небесен океан

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-NT-8
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
ОткрийтеНебесен океан, един фантастичен фототапет, който съчетава морската романтика на старинни кораби с мистичната красота на космоса. Този арт дизайн пренася валовете на морето между звездите, където китове плават в безкрайната вселена, създавайки безупречно фоново изкуство за всяка стая.
2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Емилия Балабанова-Асенова

Изключително доволна съм! Бързина и качество!

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапет - Небесен океан?

Завладяващият фототапет Небесен океан е магическа композиция, която преплита елементи от морските дълбини със звездното безкрай. В центъра на тази величествена сцена са величествено изобразени китове, изпълняващи танц сред звездите и планетите, което създава един поетичен и вълнуващ свят на въображаемо космическо мореплаване. Изображението е оживено с бели скелетни линии на кораб и китове, които са сякаш нарисувани върху тъмния космически фон, астрономически символи и деликатни съзвездия, придаващи едно мистично и образователно измерение.
Фототапетът е перфектен за всяко пространство, което цени креативността и иска да предложи на своите обитатели един неповторим и интригуващ поглед към космоса. Той е идеален за стимулиране на въображението, образователни цели или просто за добавяне на художествен акцент в дома, училището или офиса.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с космос е мултифункционален и би могъл да намери място в различни пространства, като детска стая, училищни класни стаи или научни лаборатории, хол или гостна стая.

Цена:
38 00 лв