Фототапет - Небесни сънища

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-005
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Небесни сънища, подходящ за апликация в детска стая на момченце. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

5 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Денислава Колева

Страхотни календари със супер качество.Много бях доволна от първата поръчка и затова направих и втора ☺️

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Небесни сънища?

Детският тапет за стаята на момченце въвлича във вълшебен свят, изпълнен с приключения и неизмерими възможности за развитие. Подир хълмовете, които обгръщат стените, се разпростира дребно, очарователно селце с ярки и ярки домчета, които разиграват своя богат джаз и разнообразие. Всяко от тях е уникатно и носи със себе си уникалното ухание на детството - едно, което пробужда всяко момче да мечтае и да твори.

Високо в облаците, като капка роса се качва едно красиво китче. То е като деликатно привидение, водещо ръка на момчето, за да се впусне във вълнуващите простори и да срещне своите мечти и амбиции с усмивка на лицето.

Цветовете на тапета играят с палитра от живи и омекотени нюанси, образувайки хармонична мелодия. Използването на небесно синьо предава спокойствие и безкрайност, слънчево жълто събужда топлина и радост, а кралско бордо допълва с енергия и страст. Сивото прелива нежност и баланс в този магичен свят.

Този уникален детски тапет в синьо е създаден с мисия да освободи фантазията на момчето и да го потопи в море от творчество. Неговите прекрасни и подробни детайли изпълват стаята с вдъхновение и радост, като подсилват връзката с природата и потенциала за бескрайни игри и забавления. Вълшебният детски тапет пренася момчето в свят, където сънищата стават реалност, а въображението е ключът към невероятни приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален детски тапет е идеален избор за стаята на момченце или малък детски кът. Създаден с внимание към детайлите, той пренася стаите във вълшебен свят на фантазия и приключения. Палитрата от живи и омекотени цветове, като синьо, жълто, бордо и сиво, прави тапета подходящ за всеки интериор. Благодарение на прекрасните детайли и многообразието от цветове, този тапет ще стимулира въображението на детето и ще му предостави безброй възможности за игра и творчество. Независимо дали е за детска стая, игрова или учебна стая, този тапет ще превърне пространството в уютно и вдъхновяващо място за момчето.

Цена:
38 00 лв