Фототапет Небе

Флис - Канаваца
Код wall981819
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Подходящо предложение, за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Небе ?

Детски тапет "Небе", е перфектно допълнение към детска стая за момиче или момче или дори към спалня. Той представлява една прекрасна идилия на небето, изпълнено с красиви изображения и цветове.

Основното изображение на тапета е небето, омайващо в синьо и бяло. Този фон създава усещане за безкрайност и спокойствие, което е идеално за едно детско пространство, където децата могат да се усмихват, развиват и мечтаят. Небесният мотив със своите пастелни цветове въвлича децата в свят на мечти и въображение.

Допълнително, тапетът предлага интересни детайли като прелитащи птици, които допринасят за усещането за живот и свобода. Тези малки птици дават на децата възможност да изпитат радостта на природата и да учат за различните видове птици.

В този небесен пейзаж също така има звездички в жълто и оранжево, които създават усещане за магия и вълшебство. Те придават на тапета игрив и весел акцент.

Друга интересна детайлна допълнителка е летящият балон в синьо, който приковава вниманието. Този балон дава възможност на децата да изпитат чувството за приключение и да се наслаждават на красотата на небето от височина.

На едната страна на тапета можем да забележим част от виенско колело и летящи шарени балони. Този детайл добавя игривост и атмосфера на празник, което прави пространството още по-приятно за децата.

Общо взето, тапетът е идеален избор за детска стая или спалня, като предлага красота, мечти и вълшебство. Той може да вдъхнови децата да изследват света около тях и да създават свои собствени приказки и истории, докато се наслаждават на уютната обстановка в стаята си. С този тапет, стаята ще стане уникално място, в което децата ще се радват на своите детски моменти и спомени.

Какъв е срокът за изработка фототапет Небе?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Небе?

Този тапет е идеален избор за декориране на детски стаи или спални за момичета или момчета. Съчетавайки красиво небе в синьо и бяло, прелитащи птици и звездички в жълто и оранжево, тапетът създава уютно и вълшебно пространство, което ще вдъхнови децата да се потопят в света на мечтите и фантазиите.

Тапетът е подходящ както за детски стаи, така и за спални, тъй като носи усещане за спокойствие и радост. Момчетата и момичетата ще се наслаждават на цветните и забавни детайли, като летящия балон и виенското колело, които допринасят за игривостта на обстановката.

Този тапет е чудесен начин да създадете привлекателна и вдъхновяваща обстановка, която ще допринесе за съвършеното преживяване на детските години и ще остави незабравими спомени в сърцата на децата.

Цена:
38 00 лв