Фототапет - Неонови пауни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-555
5.00
794

Фототапет - Неонови пауни. Дизайнерски тапет, който ще ви отведе в един вълшебен и цветен свят. Този тапет е чудесен декор към детската стая на всеки малчуган. Тапет с фин релеф със зърниста структура. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Iliyana Dyulgerova

Чудесно свършена работа, точни изработка и дизайн както поръчах и експресна доставка! Препоръчвам с две ръце!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Милена

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.
Допълнителна информация

Фототапет - Неонови пауни изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Неонови пауни?

Тапетът, който описвате, е перфектен за детска стая, независимо дали е за момче или момиче. Той представлява смесен тип и разполага с очертания на сгради, които са заднината за едно уникално и вълнуващо зрелище. Върху тези контури се издигат красиви пауни, облечени в наситени неонови цветове.

Пауните допринасят за вълшебната атмосфера и се изпъкват благодарение на ярките си цветове. Тапетът съчетава прасковен, зелен, оранжев и син цвят, което придава жизненост и енергия на цялото пространство.

Със своите контрастни и наситени тонове, този тапет ще съживи и донесе радост в детската стая. Освен това, очертанията на сградите ще допринесат за усещането за градска среда, като допълнителен детски елемент.

Този тапет предлага вълшебна комбинация от цветове и образи, която ще впечатли всяко дете. Безспорно, той ще създаде уникална и вдъхновяваща обстановка в детската стая, позволявайки на децата да се потопят в свят на фантазия и мечти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая, независимо от пола на детето. Неговите наситени неонови цветове, включително прасковено, зелено, оранжево и синьо, му придават яркост и енергия. Очертанията на сградите и красивите пауни върху тях създават вълшебна атмосфера. Този тапет може да се използва в домове, детски ясли, градини или училища. Със своите уникални образи и цветове, той ще вдъхнови децата и ще създаде привлекателно пространство, в което да развиват своето въображение и креативност.

Цена:
38 00 лв