Фототапет - Нощ над планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10779576
5.00
794
Фототапет - Нощ над планината - универсален дизайн, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 15.00%
38 00 лв
32 30 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Александрина Аврамова

Календарите са страхотни,много ми харесват!Супер обслужване,бърза изработка и много хубаво подаръци!Страхотни сте!

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Diqna Vladikova

Календарите са страхотни.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Нощ над планината?

Детският фототапет "Нощ над планината" е прекрасно декоративно решение за стаята на момче или занималня със смесен тип. Тапетът съчетава нежната красота на природата със светлостта на звездното небе, създавайки усещане за магия и приказност.

Основната цветова палитра на тапета е изключително хармонична. Главният фокус се поставя върху планините, които са изобразени в сиви тонове, придавайки им дълбочина и реалистичност. Върху тях се разпръсват жълти звезди, които създават вълшебна атмосфера и предизвикват детската фантазия.

Интересните и свежи фототапети за детска стая създават уютна обстановка в стаята, като пренася детето във вълшебен свят, където може да се разтовари, играе и създава свои собствени истории. Те подпомага детското въображение и креативността, стимулира радостта и спокойствието.

Избирането на този детски тапет за занималня или стая на момче е чудесен начин да се превърне пространството в едно уникално и вълшебно място, където детето може да открива, създава и се наслаждава на своите игри и приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет "Нощ над планината" е подходящ за декорация на детската стая, специално за момчета или за занималня със смесен тип. Тапетът създава приказна и релаксираща атмосфера, която подпомага детското въображение и игривостта. Изображенията на сивите планини и жълтите звезди създават усещане за магия и приключение, като пренасят детето във вълшебен свят. Този фототапет е идеален за създаване на уютно пространство, където детето може да се наслаждава на игри, почивка и развлечения.

Отстъпка: - 15.00%
38 00 лв
32 30 лв