Фототапет Облаци 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10731441
5.00
794

Фототапет Облаци 2, универално предложение, подходящо за апликация в помещения от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Юлияна Гогова

Изключително съм доволна ! За втори път поръчвам продукти от вас и всичко е на топ ниво! Тази година за първи път поръчвам календари и съм изключително впечатлена от всички подаръци към тях освен календарите които поръчах , получих и малки календарчета , ключодържатели и късметчета! Страхотни сте ! Другата година пак ще си поръчам от вас! Препоръчвам с две ръце на всички да пазаруват от вас! ❤️

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Облаци 2?

Детски тапет Облаци 2 е идеален за детска стая на момченце или за стая на бебе момченце. Той е изработен в ярки и забавни цветове, като основната палитра е в зелено и жълто.

Дизайнът на тапета включва облаци, които са изобразени в различни размери и форми, за да придадат на стаята допълнителна динамика и игривост. Освен облаци, на тапета има и звездички и балони, които придават на стаята още по-голяма детска настроение.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, което гарантира неговата здравина и дълготрайност. Инсталацията на тапета е лесна и бърза, като можете да го поставите самостоятелно без да използвате специални инструменти или опит.

Този детски тапет е прекрасен начин да превърнете детската стая в забавно и креативно място за вашето момченце. С този тапет ще се чувства като в свой собствен свят, който е пълен с магия и вълнение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за момченца и бебета и може да се използва в детски стаи в дома, в детски градини, ясли, детски центрове и други подобни обекти. Той е подходящ за всякакъв вид интериор, като особено добре би се съчетавал със съвременни и модерни мебели и аксесоари в стаите. Тапетът може да създаде уютна и спокойна обстановка, която е идеална за релаксация и игра на децата.

Цена:
38 00 лв