Фототапет Облачета в планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10736360
5.00
794
Фототапет Облачета в планината, подходящ за пликация в детска стая от на момиче/та. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Облачета в планината?

Тапетът Облачета в планината е подходящ за детски стаи както за момчета, така и за момичета. Цветовете на тапета са в меки пастелни тонове, основно розово и синьо, което прави стаята уютна и приятна за пребиваване. В дизайна на тапета са включени и други елементи като птици, балони и бели облачета, които придават допълнителен шарм и живот на стаята.

Този тапет би бил подходящ и за смесен тип стая, тъй като цветовата комбинация е достатъчно нежна и подходяща за всички възрасти. Също така, той би бил подходящ за стая на подрастващи, тъй като е достатъчно интересен и неизчерпаем източник на вдъхновение.

Общо казано, този тапет е подходящ за хора, които търсят нещо меко, живо и цветно за стаята на детето си. Той би придавал на стаята усещане за спокойствие, но и за игривост, което е подходящо за детската фантазия и въображение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет би бил подходящ за всякакъв вид детски стаи, където е желателно да се добави уютно и игриво настроение. Той може да бъде използван както в детската стая в дома, така и в стаите за игра или детските отдели в училища, детски градини или други детски институции. Освен това, този тапет би бил подходящ и за хотели или други обществени места, където има детски зони за игра и развлечение. Той може да бъде комбиниран с различни видове мебели и декорации, за да създаде хармоничен и уютен интериорен дизайн.
Може да преобразите и останалата част от своя дом като разгледате другите ни интересни идеи за тапети.


 

Цена:
38 00 лв