Фототапет Облачета

Флис - Канаваца
Код wall10630255
Колекция Art Gift Decor
5.00
796
Фототапет Облачета, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Облачета ?

Тапетът за детска стая "Облачета", изглежда като прекрасен избор за детска стая, подходящ както за момчета, така и за момичета. Съчетавайки сив фон с красиви, пухкави облаци с бели линии и закачени саксии в бяло и кафяво, този дизайн може да създаде уютна и приятна обстановка, която ще пленява въображението на вашите деца.

Цветната палитра на тапета изглежда умело подбрана, тъй като сивият фон е неутрален и успокояващ, което създава основата за другите цветове да се изпъкнат. Белият и кафявият цвят на облаците и саксиите придават чистота и топлина на дизайна, като същевременно допринасят за усещането за естественост и природата. Това може да насърчи децата да се усмихват и представят свои собствени приказки за игра и развлечение.

Мотивът с облаците и саксиите може да внесе игривост и лекота в стаята, предразполагайки децата към креативни игри и активност. Облакът е символ на безгрижие и свобода, което е идеално за детска стая, където децата трябва да се чувстват комфортно и спокойно.

При избора на този тапет е важно да обърнете внимание на качеството му и на възможността да се лепи лесно и безпроблемно. Отличителните качества на тапета са дълготрайност, лесна почистваемост и устойчивост на избледняване. Важно е също така да се уверите, че тапетът е безопасен за децата и не съдържа вредни химикали.

В заключение, този детски тапет със сив фон, пухкави облаци с бели линии и закачени саксии в бяло и кафяво е една прекрасна идея за декорация на детска стая. Той може да създаде уютна и вълнуваща обстановка, която ще вдъхновява и радва вашите малчугани в техните игри и занимания.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с облачета и закачени саксии е подходящ за декориране на детски стаи за момичета и момчета. Съчетавайки нежни и топли цветове като сиво, бяло и кафяво, той създава приятна и спокойна атмосфера. Тапетът може да се използва в различни стилове на декорация - от минималистичен и съвременен до романтичен или приказен. Благодарение на своя универсален дизайн, този тапет може да пасне във всяка детска стая и да подчертае индивидуалността на децата. Създайте уютна и вълнуваща обстановка за вашите малчугани, където те ще се чувстват комфортно и вдъхновени.

Цена:
38 00 лв