Фототапет Образователна карта

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10038421
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Образователна карта, любознателен дизайн, който ще превърне детската стая в забавно място за придобиване на  нови знания, посредством  забавления. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Petq Misho Chushkovi

Получих ме си подаръци страхотни са благодарим. Продължавайте все така да ни радвате

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Образователна карта ?

Детски тапет "Образователна карта", е перфектен избор за детска стая както за момче, така и за момиче. Тапетът представлява образователна карта, която ще привлече вниманието на детето и му помогне да се запознае с континентите и техните държави по забавен и интересен начин.

Основният дизайн на тапета е изобразен в светло зелено, като това може да създаде усещане за свежест и спокойствие в стаята. На тапета има изображения на всеки континент, като всеки от тях е украсен с разнообразни животни, които са характерни за съответния регион. Това ще възпре детето да изследва различни животни и да научи повече за тях и техните природни среди.

Океаните са представени в по-тъмно зелено и са украсени с изображения на костенурки, китове и медузи, което създава атмосфера на приключение и плаване из морските дълбини.

Допълнително, над континентите са изобразени шарени летящи балони и самолети, които добавят игривост и фантазия към детската стая. Цветовете на балоните и самолетите са оранжево, розово, тъмно и светло зелено, което придава ярки и живи нюанси.

Този детски тапет не само ще украси стаята, но и ще стимулира детското въображение, ще насърчи интереса към географията и природата на света, и ще създаде уютна обстановка за детето да се радва на игри и учене. Със своите ярки и учебни елементи, този тапет е идеален избор за една образователна и забавна детска стая.

Какъв е срокът за изработка на детски тапет Образователна карта?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорация на детски стаи или спални за момчета и момичета. Съчетавайки образователни и забавни елементи, тапетът е идеален за деца, които обичат да се научават за света около тях. Той създава приятна и стимулираща атмосфера за детето да се занимава с игри, учене и фантазии. С ярките цветове и интересните изображения на животни, балони и самолети, тапетът ще зареди стаята с живот и радост. Може да се използва както за домашно пространство, така и за детски стаи в учебни заведения или игрални центрове.

Цена:
38 00 лв