Фототапет Океанско царство - уникален фототапет за детска стая в синьо | Фото Тапети

Фототапет Океанско царство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10371709
Колекция Art Gift Decor
5.00
778
Фототапет Океанско царство, магически дизайн, който ще ни потопи в дълбините на подводният свят! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Injihan Mateeva

Daa

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Океанско царство?

Разгърни се пред магическия свят на "Океанско царство" - уникален детски фототапет, създаден специално за детска стая на момчета. Открий вълнуващо и живописно визуално изживяване, докато плуваш сред рибки, акули и медузи, потопени в океанските дълбини.

Забележи тримерния ефект, който придава реалистичност на този уникален фототапет. Почувствай се като наистина сред шарените рибки и плуващите медузи, с всяко поглеждане, като част от океанската приказка.

Цветовете в "Океанско царство" - основно светло и тъмно синьо, съчетават магията и спокойствието на подводния свят. Изпълни стаята с безкрайност и свобода, които синьото предава, и създай успокояваща атмосфера, която ще позволи на децата да се наслаждават на игрите и въображаемите приключения в своя уютен кът.

Този фототапет е идеален за детска занималня, където децата могат да се потопят във вълшебни истории, вдъхновени от морските обитатели. Подпали фантазията и креативността на малките морски любители, които ще изследват и откриват неизведаното с усмивка на лицето.

Създаден с висококачествени материали, "Океанско царство" ще забавлява момчетата с дълготрайни цветове и яркост. Направи стаята им по-чудесна с този прекрасен акцент, който ще подари вдъхновение на малките пътешественици.

С "Океанско царство" в детската стая, момчетата ще се потопят в магията на океана и ще развият своето въображение, наслаждавайки се на уютна и спокойна обстановка, подпомагаща техния креативен растеж.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален фототапет предлага на децата вълнуващо и живописно визуално изживяване, като ги въвлича в магическия свят на океанските дълбини. Съчетайки светло и тъмно синьо, тапетът създава успокояваща атмосфера за развиване на творчество и въображение.

Цена:
35 00 лв