Детски тапет с карта на света - Ярък, образователен и забавен дизайн | Фото Тапети

Фототапет около света 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10445216
5.00
778
Фототапет около света 2 - комбинативно изделие, което позволява апликиране в детска стая от смесен тип! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Mina Kartova

Чудесни продукти, супер качество, много бързи и любезни! Препоръчвам

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Христина Синапова

Календарите са страхотни.Благодаря ви.Препоръчвам ги на всеки който иска нещо красиво.

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.

Габи Зиновиева

Страхотни календари! Изключително коректно обслужване! Благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Около света 2?

Този детски тапет е перфектно допълнение към детската стая на момче или момиче. Тапетът е в нежни синьо, сиво, жълто и оранжево цветове, които създават свеж и весел настроен дизайн. Той е също така подходящ и за детски градини или училища.

Главната характеристика на този тапет е, че представя карта на света. Върху картата са отбелязани континентите и всяко от тях включва различни животни и известни места или сгради от съответната държава. Това дава възможност на децата да се запознаят с различните части на света и да открият различни култури и забележителности.

Тапетът създава ярка и цветна обстановка, което стимулира въображението и любопитството на децата. Всяко пътешествие в стаята се превръща в вълнуващо пътешествие из света, където малките изследователи могат да откриват нови неща и да се учат за различните страни и култури.

Този детски тапет е висококачествен и издръжлив, което го прави идеален за детската стая. Той е лесен за поставяне и поддръжка, така че можете да се наслаждавате на неговата красота и функционалност за дълго време.

В заключение, този детски тапет с карта на света е перфектен избор за детска стая на момче или момиче, детска градина или училище. Той създава уютна и образователна обстановка, която стимулира детското въображение и любопитство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът е идеален за декориране на детската стая на момче или момиче. Той създава ярка, игрива и образователна обстановка, която стимулира въображението и интересите на детето. Интересна и иновативна идея за тапет за детска градина или училище, за да добави весел и образователен елемент към пространството. Картата на света с отбелязани животни и забележителности може да помогне на децата да учат за различните държави и култури.

Цена:
35 00 лв