Детски тапет с карта на света и животни - зелено и синьо | Фото Тапети

Фототапет около света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall17111090
5.00
778
Фототапет около света, подходящ за апликация в помещение пригодено за ползване от деца в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
*ширина - 320 см. *височина - 200 см.
4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Около света?

Детският тапет, който можете да намерите на този уебсайт, представлява карта на света в зелени и сини цветове. На картата са изобразени всички континенти и животни, които обитават в тях. Можете да видите мечки, зебри, жирафи, различни видове птици, слонове и маймуни. Този тапет е особено подходящ за децата, защото е образователен и може да помогне на тяхното учене и разширяване на познанията им за животните и света около тях. Той може да се използва в училища или в домашни условия, за да създаде интересна и образователна атмосфера за децата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът може да се използва в детската стая, като основен елемент на декора. Това ще създаде интересна и образователна атмосфера за децата и ще ги насърчи да изучават картата на света и животните в различните континенти. Този дизайн е много подходящ като тапет за училища, детски градини или други образователни институции. Той може да бъде използван в класни стаи или образователни структури, за да стимулира децата да учат за географията, различните животни и културите по света.

Цена:
35 00 лв