Оживете детската стая с тапет с карта на света - забележителности, животни и океани | Фото Тапети

Фототапет около света 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall16482070
5.00
778
Фототапет около света 3, подходящ за апликация в Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Ivalina Vasileva

Art-Gift, Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така. Весели празници Ви желая

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Около света 3?

Тапетът с карта на света е идеално допълнение към детска стая или училищна среда. Той е оживен и цветен, със забележителни цветове в зелено, жълто и червено. На картата са ясно отбелязани всички известни забележителности, както и различни животински видове и океани по света.

Тапетът създава вълшебна атмосфера, която стимулира детското въображение и любопитство за света около тях. Малчуганите могат да се насладят на образите на планетата Земя, да открият различни континенти, страни и градове, и да се запознаят с разнообразието от животински видове, които обитават различните региони на света.

Този тапет не само е декоративен елемент, но и образователен инструмент, който може да вдъхнови малките ученици да научат повече за географията и културата на различните държави. Освен това, той може да помогне на децата да развият своето познавателно и езиково умение.

С тапета с карта на света в детската стая или училищното помещение, децата могат да се потопят във вълшебния свят на географията и да създадат по-широко представа за света, в който живеем.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е отличен избор за детските стаи, където може да създаде вълшебна и образователна атмосфера. Децата ще имат възможността да се запознаят с различните континенти, страни и забележителности, което може да подкрепи тяхното любопитство и желание за учене. Фототапетът с карта на света е перфектна идея за тапет за училище. Той може да бъде поставен в класни стаи или учебни зали, където учениците ще могат да гледат картата и да изучават географията и различните култури на света. Това може да помогне за по-интерактивно обучение и подобряване на учебния процес.

Цена:
35 00 лв