Фототапет около света 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall16482070
5.00
778
Фототапет около света 3, подходящ за апликация в Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

ГИНКА МИТЕВА

За поредна година поръчвам от вас. Уникални календари! Продължавайте все така!

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Evelina Milanova

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Около света 3?

Тапетът с карта на света е идеално допълнение към детска стая или училищна среда. Той е оживен и цветен, със забележителни цветове в зелено, жълто и червено. На картата са ясно отбелязани всички известни забележителности, както и различни животински видове и океани по света.

Тапетът създава вълшебна атмосфера, която стимулира детското въображение и любопитство за света около тях. Малчуганите могат да се насладят на образите на планетата Земя, да открият различни континенти, страни и градове, и да се запознаят с разнообразието от животински видове, които обитават различните региони на света.

Този тапет не само е декоративен елемент, но и образователен инструмент, който може да вдъхнови малките ученици да научат повече за географията и културата на различните държави. Освен това, той може да помогне на децата да развият своето познавателно и езиково умение.

С тапета с карта на света в детската стая или училищното помещение, децата могат да се потопят във вълшебния свят на географията и да създадат по-широко представа за света, в който живеем.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е отличен избор за детските стаи, където може да създаде вълшебна и образователна атмосфера. Децата ще имат възможността да се запознаят с различните континенти, страни и забележителности, което може да подкрепи тяхното любопитство и желание за учене. Фототапетът с карта на света е перфектна идея за тапет за училище. Той може да бъде поставен в класни стаи или учебни зали, където учениците ще могат да гледат картата и да изучават географията и различните култури на света. Това може да помогне за по-интерактивно обучение и подобряване на учебния процес.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
34 00 лв