Фототапет - Ориентир

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2225
5.00
794

Фототапет - Ориентир,  ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение!. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

2 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Мирела

Уникални сте!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ориентир?

Тази прекрасна идея за тапет с карта на света предлага уникален и стилен начин да украсите своя хол, офис или всекидневна. Той представлява ретро карта на света, което придава усещане за приключение и откриване на нови хоризонти.

Дизайнът на картата е изключително привлекателен, с бежови, кафяви, сини и розови нюанси. Това съчетание на цветове създава топла и уютна атмосфера в помещението.

Около картата на света са изобразени самолети, балони с горещ въздух и дирижабли, които придават на тапета допълнителна доза живот и движение. Те създават усещане за свобода и приключение, което може да вдъхнови и стимулира вашата креативност и въображение.

Тапетът е подходящ не само за деца, но и за възрастни, които обичат да мечтаят и се стремят към нови приключения. Неговата уникална комбинация от стил, цветове и мотиви го прави привлекателен и изискан избор за всяко пространство, което искате да оживите и украсите с персоналност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с карта на света е подходящ за декориране на хола, офиса или всекидневната ви стая. Съчетанието от ретро карта, цветове и мотиви на самолети, балони и дирижабли създава уютна и вдъхновяваща атмосфера. Идеален е за хора, които обичат пътешествията, мечтаят за откриване на нови хоризонти и искат да добавят нотка на приключение в своето пространство.

Цена:
38 00 лв