Фототапет - Островът на папагалите

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2224
5.00
794

Фототапет - Островът на папагалите,  ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение!. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Островът на папагалите?

Тапетът Островът на папагалите представлява една прекрасна сцена от природата. Върху клоните на дървото се прелитат и кацат красиви папагали, които оживяват обстановката с ярките си цветове и украски. Красивите папагали се представят в червено, бяло, синьо и оранжево, което им придава живот и весела енергия. Тапетът е комбинация от сиви, оранжеви и розови нюанси, които създават уютна и топла атмосфера.

Този тапет с природа е идеален избор за трапезария или хол, където можете да се насладите на естествената красота и животинския свят. Комбинацията от природните елементи и ярките цветове на папагалите създава хармоничен баланс между природата и изкуството, който внася жизненост и радост във вашето пространство.

Тапетът с папагалите на клоните на дървото е не само естетическо изживяване, но и израз на уважение към природата и разнообразието на животинските видове. Той ще добави уникален акцент към вашия интериор, създавайки усещане за свежест и екзотика.

Със своите красиви детайли и ярки цветове, този тапет притежава потенциала да се превърне в фокусен пункт в стаята. Създайте уютно и приятно пространство, което да ви носи радост и ви приковава вниманието си към невероятната красота на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с папагали на клоните на дървото е подходящ за различни интериорни пространства, като хол, трапезария, спалня или детска стая. Ярките цветове и природната тематика могат да донесат радост и живот във всяка стая в дома ви. Тапетът създава уютна и топла атмосфера, придавайки естествено излъчване на интериора. Освен това, той може да се използва и в комерсиални обекти, като ресторанти, кафенета или офиси, за да добави атрактивност и оживление на пространството.

Цена:
38 00 лв