Фототапет Парадни балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall23046469
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Парадни балони, подходящ за апликация в детска стая смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Станимира Николова

Страхотни сте просто! Много благодаря за прекрасните календари и ключодържатели, уникални са!

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Парадни балони ?

Тапетът за детска стая, "Парадни балони", е прекрасен и вдъхновяващ дизайн, който ще придаде уют и магия на стаята на вашето момиче или момче. Описанието на тапета се фокусира върху мотиви от летящи балони в синьо и кафяво, както и жълто, които плавно се извисяват върху светлосивото небе с бели облаци.

Тапетът съчетава нежни и приятни цветове, които създават спокойна атмосфера, но също така и живописни акценти, които вълнуват въображението на децата. Шарените балони добавят игривост и радост към интериора на стаята, като създават усещане за свобода и приключение.

Звездите в жълто, червено и синьо, разпръснати около балоните, придават тъмничка и приказен вид на небето. Те могат да бъдат възприети като светлинни точки в безкрайното космосно пространство, което окуражава детската фантазия и пътешествие из света на мечтите.

Освен красотата на дизайна, този тапет е идеален за създаване на приятна атмосфера в детската стая. Съчетавайки сивото небе с топлите цветове на балоните и ярките звезди, тапетът ще внесе усещане за спокойствие и удовлетворение, което е особено важно за съня и отдиха на детето.

Изборът между момиче или момче не е ограничаващ фактор, тъй като този дизайн е универсален и може да бъде прилаган към всяка детска стая. Независимо от пола на детето, тапетът създава добре усетен и приветлив интериор.

В заключение, тапетът с летящи шарени балони в синьо и кафяво, както и жълто, и около тях разпръснатите звезди в жълто, червено и синьо, е перфектно решение за детска стая. Той съчетава хармонично нежната спокойствие със свежестта на детската фантазия, предоставяйки на децата уютно и приятно пространство за игра и отдих.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с летящи балони и звезди е идеален избор за декорация на детски стаи в домовете или детски стаи в хотели, детски центрове или детски заведения. Той е подходящ както за момичета, така и за момчета, предоставяйки приказен и уютен дизайн, който стимулира творчеството и въображението на децата. Тапетът създава спокойствие и радост в пространството, което го прави подходящо място за игра, учене и отдих. Съчетавайки красотата на небето с ярките цветове на балоните, тапетът създава приятна и свежа обстановка, която децата ще обичат.

Препоръчителни размери:
*ширина – 320 см.
*височина – 200 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв