Фототапет - Парти жирафи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0020-2
5.00
794
Фототапет - Парти жирафи,  интересен дизайн, който поражда усмивки в малки и големи! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Възможна е изработка в големи размери.
3 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Биляна

Отзивчиви, гъвкави и много бързи

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Парти жирафи ?

Детски тапет "Парти жирафи" е прекрасно декоративно решение за детска стая, спалня или коридор. Той съчетава в себе си забавен и интересен дизайн, който ще накара малките и големите да се усмихват. Главната тема на тапета са веселите жирафи, които са изобразени в различни пози и с различни изрази на лицата им. Този весел елемент ще създаде приятна атмосфера в стаята и ще внесе детско настроение.

Цветовете на тапета са наситени и живи. Преобладаващите цветове са червено, жълто, кафяво и синьо. Тези ярки цветове ще добавят жизненост и игривост към интериора. Тапетът е изработен с внимание към детайлите и качествени материали, което го прави издръжлив и лесен за почистване.

"Парти жирафи" е подходящ за всяка детска стая, където ще добави доза веселба и вълнение. Той може да се използва както на цялата стена, така и на определени участъци, за да се създаде уникален акцент или тематична област. Дизайнът на тапета е универсален и се адаптира към различни стилове на интериора.

С "Парти жирафи" ще внесете радост и цветове в детското пространство, създавайки вълшебна атмосфера и вдъхновение за игра и творчество. Този тапет е идеален избор за деца, които обичат животните и се радват на ярки, забавни и привлекателни дизайни.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Парти жирафи" е подходящ за декорация на детски стаи, спални или коридори. Със своите весели жирафи и наситени цветове - червено, жълто, кафяво и синьо, той ще създаде радостна и игрива обстановка. Тапетът може да се използва за цялостно покритие на стените или за създаване на акцентни зони. Без значение къде ще го поставите, "Парти жирафи" ще добави веселие и красота в детската стая, вдъхновявайки децата да се забавляват и развиват творческите си способности.

Цена:
38 00 лв