Фототапет - Полет до луната

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10786425
5.00
794
Фототапет - Полет до луната, подходящ за апликация  в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Христина Илиева

Благодаря за бързата доставка!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Полет до луната?

Тапетът за детска стая на тема "Космос" представлява вълшебен свят, който ще вдъхнови всяко момченце да сънува за приключения в безкрайните простори на вселената. Създаден с изобилие от въображение и креативност, тапетът изобразява космическия космонавт в скафандър, който се отправя на вълнуващо пътешествие към небесните тела.

В този тапет за детска стая на момченце ще откриете детайлно изобразени космически ракети, които отважно пробиват границите на космическото пространство. Планетите с ярки и живописни цветове се разполагат по небето и представят далечни галактики, където всяка от тях крие вратата към нови и неизвестни светове. Астероидите преминават през пространството, създавайки вълнуващи сблъсъци и приключения за малкия космически пътешественик.

Тапетът за детска стая на момченце излъчва цветове, които допълват магията на космическата тема. Синьото небе предава усещане за безкрайност и свобода, сивото отразява мистерията на бездната на вселената, а червеното излъчва силата на космическите приключения.

С този тапет за детска стая на тема "Космос" вашето момченце ще се потопи в света на фантазията и научната изследователска романтика. Ще се наслади на вълнуващи космически приключения и ще се почувства като истински космически пътешественик, готов да изследва тайните на вселената.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет на тема "Космос" е подходящ за детска стая, особено за момчета, които обичат космическите приключения. Със своите изображения на космически космонавти, ракети, планети и астероиди, тапетът създава вълшебен и вдъхновяващ свят, който ще стимулира фантазията на децата. Той е идеален за създаване на пространствена тематична обстановка, където малките изследователи могат да се почувстват като истински космически пътешественици. Този тапет е подходящ и за детски игрални площадки, космически музеи или всяко друго място, където се насърчава любопитството и въображението на децата във връзка с вселената.

Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв