Фототапет - Полет с балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-21
5.00
794

Фототапет – Полет с балон - цветна композиция подходяща за приложение в детски стаи от смесен тип момче/ момиче. Освен с тематичен дизайн всички тапети от категория "Детски тапети" се биват характеризирани с изключителна UV устойчивост, позволяващ апликация в пространства с голям приток на естествена светлина. 

 

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Фототапет - Полет с балон, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Полет с балон?

Тапетът за детска стая на момченце, който можете да откриете на този линк, е вълшебен и пълен със забавление и мечти. Създаден с любов и внимание към детайлите, този тапет ще превърне стаята в оазис на радост и въображение.

На тапета са изобразени разноцветни балони с горещ въздух, които леко плуват в небето. Всяко балонче е уникално и представено в различни цветове - синьо, лилаво и синьо на звездички. Те създават весел и игрив настроен фон, който няма да остави детето безразлично.

Балоните се издигат над красиви полянки, които оживяват с жизнерадостни цветя и зеленина. Цветовете на тапета са лилаво, синьо и зелено в пастелни нюанси, които придават усещане за спокойствие и топлина в стаята.

Този тапет е идеален за момчешка стая, защото съчетава нежността на пастелните цветове с приключението и мечтите, които съпътстват всеки малък искател. Докато разглежда този тапет, детето може да се потопи в свят на фантазия и да пътува с балоните във вълшебни светове.

Тапетът е изработен с висококачествени материали, които осигуряват лесна почистваемост и дълготрайност. Помогнете на своето момченце да се наслади на безкрайните възможности за игра и мечти, които този тапет предлага, и превърнете стаята му в място на вдъхновение и радост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декорация на детска стая на момченце. Неговият вълшебен дизайн с балони в различни цветове и прекрасни полянки го прави идеален за създаване на игрива и мечтателна атмосфера. Той може да вдъхнови детето да изразява своето въображение и да се потопи в свят на приключения и фантазии. Тапетът също така предлага пастелни цветове, които придават усещане за спокойствие и хармония. Всеобщо, той е идеален за създаване на уютно и вълнуващо пространство за момчетата.

Цена:
38 00 лв