Фототапет Приказен замък 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10008013
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Приказен замък 2 подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Тодор Йовчев

Фототапетите са прекрасни, Благодаря ви още веднъж.

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Марияна

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Приказен замък 2 ?

Детският тапет, представен на указания уебсайт, е перфектно решение за обзавеждането на детска стая за момиче или спалня. Изображението на тапета въвежда в свят на вълшебство и фантазия, който ще впечатли и вдъхнови вашето дете.

Главният акцент на тапета е красив замък, който изглежда като детска приказка. Замъкът е разположен сред обширни зеленина, което допълнително подчертава усещането за природа и свобода. Завесите от двете страни на замъка са в привлекателен лилав цвят, което допълнително акцентира уюта и топлината на стаята.

Особено чаровни са двата прозореца на замъка, които предоставят изглед към други красиви замъци. Това придава усещане за свят на мечти и пътешествия във вълшебни земи, които вашето дете може да изследва във въображението си.

В горната част на тапета са изобразени клончета с нежни розови цветчета. Тези романтични елементи придават допълнителен шарм и мекота на общото излъчване на стаята.

Тапетът е изработен с внимание към детайлите и качествени материали, което гарантира дълготрайна употреба и лесно почистване.

Подборът на този уникален тапет за детска стая или спалня за момиче ще създаде уютна обстановка и стимулираща атмосфера за вашето дете. Вдъхновен от приказките и фантазиите, този тапет със замък, зеленина и клончета с цветчета ще предостави на вашето дете уникално място за игра и сън, където тя ще се чувства като главен герой в собствената си вълшебна история.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Приказен замък 2?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Приказен замък?

Този детски тапет с изображение на красив замък, зеленина, лилави завеси и розови цветчета е подходящ за обзавеждането на детски стаи или спални за момичета. Той ще създаде магична и приказна атмосфера, подходяща за деца, които обичат приказки, фантазии и свят на мечти. Тапетът е отличен избор за малки принцеси, които обичат да се потопят във вълшебни истории. Също така, стилът на тапета го прави подходящ и за детски игрални стаи, които желаят да съчетаят комфорт с красив дизайн.

Цена:
38 00 лв