Фототапет Приказен замък

Флис - Канаваца
Код wall1213869
Колекция Art Gift Decor
5.00
802
Фототапет приказен замък, подходящ апликация в детска стая на малчугани в ранна възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена
4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е! ????

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен фототапет, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапетът са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш дизайнер ще изготви проект как реално ще изглежда тапетът с желаните от вас размери. 

- Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
- Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете, които виждате на монитора и това което реално получавате /на всеки монитор се вижда различен цвят/.

Какво представлява фототапет Приказен замък?

Фототапетът "Магическа приказка в цветното кралство" предлага невероятно изживяване за всеки малък искател на приключения. Този уникален тапет за детска стая на момиче превръща стандартната детска стая в чудесно кралство, където мечтите стават живот.

В центъра на тапета се изобразява чаровна поляна, залята с цветя в меки и нежни оттенъци. Цветовете играят с изобилие на зелено, синьо и червено, създавайки усещане за свежест и жизненост. Разнообразието от цветя вдъхновява радост и създава настроение на игра и вълшебство.

В далечината се издига грандиозен замък, оставяйки въображението да се загуби в безкрайните му коридори и стаи. Замъкът е пълен с тайни и загадки, които само детската фантазия може да разгадае. Тапетът създава илюзията, че принцеси и вълшебници се скитат из съкровищни залози на замъка, готови да започнат нова приключенска история.

Този тапет е идеален за стая на малки момичета, които обожават да сътворяват свои собствени приказки. Неговият универсален дизайн предлага безкрайни възможности за игра и развлечение. Освен това, той може да бъде чудесно допълнение към стаята на дете от смесен пол или с унисекс дизайн, благодарение на неутралните си цветове и мотиви.

Фототапетът "Приказен замък" е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и наситени цветове. Той може да бъде поставен на цялата стена или да бъде акцентиран върху определена област. Независимо от избора, този тапет създава уютна и магическа обстановка в детската стая, където децата могат да се потопят в своя свят на приказки и вълшебство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок - 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.  Доставят се в картонена кутия или подсилена обвивка на ролката.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет с основа от нетъкан текстил. Тапетът позволява миене.

Как се лепи тапета ?

За лепенето на тапета се използва PVA лепило за текстилни тапети. Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при печатането, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален фототапет "Приказен замък" е идеален за всяка детска стая, където се търси малко вълшебство и приключение. Подходящ е за момичета, които обичат да се потопят в свят на принцеси и фантазии. Освен това, тапетът е чудесно допълнение към стаи с унисекс дизайн, което го прави подходящ за дете от всякакъв пол. Изображението на красивата поляна с цветя и великолепния замък предлага много възможности за игра и развлечение. С висококачествени материали и наситени цветове, този тапет създава уют и магия в детската стая

Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв