Фототапет приказен замък 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10660741
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет приказен замък 3, вълшебно предложение, подходящо за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
 *ширина - 320 см. *височина - 226 см.
1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет приказен замък 3 ?

Тапетът за детска стая, представен на сайта art-gift.net, е чудесно излъчващо нежност за момичешка стая или спалня. Той се отличава със своя детски, мечтателен и вълшебен дизайн, който ще въздейства положително върху детската фантазия и креативност.

Главното изображение на тапета представлява силует на замък, изобразен в синьо, което създава усещане за приказка и приключение. Замъкът е обгърнат в кръг от венец, украсен с цветя в синьо и жълто, съчетани със зелени листчета. Този елемент допълнително акцентира вълшебния и приказен аспект на тапета.

Под замъка се намират облаци, изобразени в синьо и светло синьо на бели точки, което придава усещане за небесна просторност и свобода. Тези детайли усъвършенстват общата визия на тапета и създават илюзия за лекота и приповдигнато настроение.

В горната част на тапета фона е бял, а върху него са разположени звезди в жълто, оранжево и синьо, което представлява нощното небе. Розовата луна добавя допълнителен загадъчен и мистичен елемент, който ще привлече допълнително внимание на детето и ще му въздейства мечтателно.

Жълтите облаци в тапета създават свежест и жизненост на общия дизайн, допринасяйки за усещането за хармония и радост в детската стая.

Тапетът е създаден с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и лесна почистваемост. С меката си и гланцова текстура, тапетът създава уютно и спокойно обкръжение, което ще подпомогне релаксацията и спокойствието на детето.

Със своята вълшебна и красива визия, тапетът за детска стая за момиче с изображение на замък в синьо, обгърнат в кръг от венец с цветя, облаци и звезди, предлага изключителен начин за преобразуване на стаята в забавно и мечтателно място, където детето може да се наслаждава на вълшебни приключения и да развива своето въображение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с изображение на замък в синьо, обгърнат в кръг от венец с цветя и облачен фон със звезди е подходящ за детски стаи или спални на момичета. Със своите мечтателни и приказни мотиви, тапетът ще създаде уютно и вълшебно обкръжение, което ще подпомогне детската фантазия и творчество. Сочните цветове и забавните детайли ще привличат вниманието на децата и ще добавят лекота и радост към стаята. Изберете този тапет за създаване на магична и вдъхновяваща атмосфера, която ще направи стаята на вашето дете уникална и специална.

Препоръчителни размери:
*ширина – 320 см.
*височина – 226 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв